youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Danmarksgade 9-11, 2. tv., 7000 Fredericia
Årlige leje pr. m²
708,-
Depositum
17.700,-
Størrelse
100 m2
  • Parkering
  • Elevator

100 m² kontor/kliniklokaler – Fredericia – Danmarksgade

Flotte herskabelige kontorlokaler udlejes i markant ejendom beliggende på gågaden i Fredericia og i forlængelse af Fredericia Midtpunkt. Lokalerne er veldisponerede kontor- eller kliniklokaler i elevatorbetjent ejendom.

Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og har et stærkt erhvervsliv med tilstedeværelse af nogle af Danmarks største virksomheder. Fredericiaområdet lægger huse til flere store spillere på energiområdet med hovedkontorer for bl.a. Ørstad, Energinet.dk og Monjasa. Fredericia markerer sig også på fødevareområdet med et stort Carlsberg bryggeri, og Arla driver et af Europas største ostemejerier i Taulov. Byen er et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter takket være beliggenheden, hvor motorvejene E45 og E20 mødes. Fredericia blev grundlagt som en militær fæstning, hvilket man stadig kan fornemme ved at besøge byen i dag. Byens gader ligger vinkelret på hinanden (nord-syd og øst-vest), og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet.

Lokalerne er beliggende i smuk, ældre, men yderst velholdt ejendom og fremstår i rigtig god stand. Ejendommen er beliggende på gågaden i Fredericia og ligger i forlængelse af Fredericia Midtpunkt hvor mange mennesker har sin daglige gang, beliggenheden er derfor yderst attraktiv. Man entreer lokalerne fra gadeplan, hvor man enten kan tage elevatoren elle benytte trappeopgangen. Lokalerne er indrettet med 3 store kontorer, frokoststue med the-køkken, depotrum samt toilet. Der er gode kundeparkeringsmuligheder nær lejemålet (Fredericia Midtpunkt) og det er muligt at leje en fast p-plads i gården.

Lokalerne er særdeles anvendeligt til alle former for kontor, klinik, administration m.m.

DOWNLOAD PROSPEKT!

For yderligere informationer eller fremvisning kontakt da: Ejendomsmægler Jørgen H. Holm Telefon: 63 21 09 45 – 21 46 02 70 E-mail: post@holmco.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk