youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Nørregade 8 stuen, 5800 Nyborg
Årlige leje pr. m²
1.228,-
Depositum
32.850,-
Størrelse
107 m2

107 m² strøgbutik udlejes i Nyborg!

Stort og lyst butikslokale beliggende på Nørregade i Nyborg udlejes!

OMRÅDE:

Nyborg er en købstad på Fyn. Byen ligger ved Storebælt og er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen. Fra centrum af Nyborg er der ca. 2 minutters kørsel til Nyborg station og Motorvej E20. Dette giver oplagte muligheder for vækst. Det samme gælder det attraktive havnemiljø, hvor nye boliger skyder op, hvilket er medvirkende til at kommunen er inden i en positiv udvikling med befolkningstilvækst.

Barfoed Group er selv en stor aktør på boligmarkedet i Nyborg og har igennem de senere år, renoveret en del af koncernens ejendomme i Nyborg og bygget nye flotte og tidssvarende boliger.

LEJEMÅLET:

Lokalerne er beliggende i smuk og velholdt ejendom. Ejendommen er beliggende med stor synlig facade med mange udstillingsvinduer langs Nørregade og har derfor stor eksponeringsværdi og har attraktive naboer såsom H&M, Central Caféen  og Sportsmaster m. fl. Ejendommen er beliggende nær Nyborg Slot, havnen og togstationen.

Lokalet er indrettet yderst fleksibelt og med sit meget store gulvområde, er enhver indretning af lokalerne muligt. Der er fra butikslokalet adgang til godt baglokale, ekstra depotrum personaletoilet og mindre køkken.

Der er gode kundeparkeringsmuligheder nær lejemålet.

ANVENDELSE:

Butikslokalet er særdeles anvendeligt til alle former for detailhandel, galleri, frisør eller lignende publikumsorienterede funktioner med aktive facader.

DOWNLOAD PROSPEKT!

Kontakt: Ejendomsmægler og valuar Jørgen H. Holm på tlf. 2146 0270 eller post@holmco.dk for yderligere oplysninger eller aftale om fremvisning.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk