youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Kongensgade 39, 1. sal/ baghus, 5000 Odense C
Indflytning: 21. oktober 2020
Årlig leje
166.800,-
Depositum
3 måneder kontant
Størrelse
121 m2
  • Parkering
  • Energimærkning: d

121 m² kontorlokaler beliggende på 1. sal i Odenses gågade Kongensgade

På gågaden i Odense City, ligger denne meget smukke og flotte erhvervsejendom midt i Kongensgade. Ejendommen som er opført i 1904, har gennemgået en totalrenovering, hvor bl.a. tagetagen er blevet udnyttet og ejendommen fremstår som en af gadens flotteste og mest velholdte.

Ejendommen er i stuetagen udlejet til detailbutikker. På ejendommens baghus og øvrige etager findes eksklusive kontorlejemål med bl.a. udgang til fælles tagterrasse til lejemålene beliggende på 1 sal. Ejendommen er på alle måder repræsentativ for virksomheder, der vil bo i centrum og under absolut velordnede forhold.

Det ledige kontorlejemål på 121 m2 ligger på 1. sal i bygningens baghus. Der er godt stort køkken-alrum. Stort kontor med udgang til fælles tagterrasse som deles med forhusets 1. sal.

Endvidere er der 3 store kontorer samt adgang til toilet og badeværelse.

Lejemålet er nyrenoveret og fremstår i yderst velholdt stand. Evt. ændringer af lejemålets planløsning kan forhandles med udlejer.

Det er muligt at leje en p-plads i ejendommens gårdrum. Der findes offentlig parkering i området omkring ejendommen, f.eks. Slotscentret, Grønnegade m.fl.

Lejemålet er beliggende tæt på Odense banegård, ligesom Odense Letbane i 2021 får letbanestop kun 300 meter fra ejendommen.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt helt uforpligtende udlejningschef Karina Kærup tlf. 29 62 38 20 eller e-mail: kal@barfoedgroup.dk, og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk