youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Landbrugsvej 8, 1. tv, 5260 Odense S
Indflytning: 01. september 2020
Årlig leje
91.200,-
Depositum
Efter forhandling
Størrelse
142 m2
  • Energimærkning: d

142 m² kontorlokaler i velfungerende erhvervsejendom udlejes i Odense S – tæt på motorvej

Området er et erhvervsområde, som stadig er i udvikling med mange håndværks- og forretningsejendomme. Ikke langt fra ejendommen er det nye Munkebjerg Business Park taget i brug. Rundt om hjørnet fra ejendommen finder du Fitness World, Kold College og Dalum Landbrugsskole. I modsatte retning finder du UCL Erhvervsakademi og har du brug for naturskønne omgivelser, har du kun små 15 min. i gåafstand til Den Fynske Landsby og Hunderupskoven.

Landbrugsvej 8-10 er en velfungerende erhvervsejendom, som er beliggende i et efterspurgt og udbygget erhvervsområde i Odense S. Der er nem adgang fra ejendommen til både motorvejsafkørsel 50 og 51, samt til centrum og Ring 2. Med den gode beliggenhed, er dette erhvervslejemål veloplagt til udlejning af kontor- og administrationsformål.

Ejendommen er velegnet for mange virksomheder, der vil bo flot og praktisk, og som har behov for gode parkeringsforhold og let adgang til motorvejsnettet, som f.eks.:

  • IT-virksomheder eller webshops
  • Forsikringsselskaber
  • Salg og/eller telemarketing

Lejemålet er beliggende på 1. sal. Lejemålet har indgang via den fælles forhal fra gadeplan. Lokalerne er inddelt i henholdsvis et stort lokale, som eventuelt kan bruges til reception eller venteværelse, to store kontorer, hvoraf det ene kan være et mødelokale samt et nyere køkken med opvaskemaskine og amerikaner-køleskab. Lokalerne er lejemålet er hvidmalede og de store vinduer sørger for et godt lysindfald i alle rum. Der er gennemgående parketgulv i hele lejemålet.

På respons udenfor lejemålets indgang finder du det aflåste fælles toilet.

Foran ejendommen er der parkeringspladser, for ca. 40 biler, befæstet med SF-sten. Der er togforbindelse til Odense Banegårds Center fra Hjallese Station, og der er busstoppested på Hjallesevej, som ligger i kort gåafstand fra lejemålet.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt helt uforpligtende ejendomsmægler Jørgen H. Holm på tlf. 21 46 02 70 eller på e-mail: post@holmco.dk, og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk