youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Landbrugsvej 8 1. th., 5260 Odense S
Årlige leje pr. m²
595,-
Depositum
6 måneders leje kontant
Størrelse
143 m2
  • Energimærkning: d

143 m² kontorlokaler – Landbrugsvej – Odense S

Lejemålet er beliggende på 1. sal med adgang fra stueplan, og via god bred og lyse trappeopgang kommer man til 1. salen. På reposen er der 2 toiletter tilknyttet dette lejemål. Selve lejemålet er indrettet med et meget stort lokale som kan benyttes til storrumskontor, udstilling m.m. eller opdeles til flere lukket kontorer. Endvidere et stort kontor. Tilknyttet lejemålet er der godt køkken, godt med skabsplads, kogeplader, opvaskemaskine og køle-/fryseskab.
Der er i øvrigt adgang til depotrum/teknikrum. Der er parketgulve i hele lejemålet, ligesom der er kabling i hele lejemålet.

Foran ejendommen er der parkeringspladser for ca. 40 biler befæstet med SF-sten.

Ejendommen er beliggende i et efterspurgt og udbygget erhvervsområde i Odense S, med mange håndværks- og forretningsejendomme og er derfor velbeliggende for udlejning til kontor- og administrationsformål.

Der er endvidere nem adgang til både centrum og ringvejen samt motorvej E20 ved afkørsel nr. 50 og 51. Letbanen får endestation i Hjallese, hvor Odense Kommune også etablerer en tilhørende Park & Ridestation, hvilket gør det nemt at komme til Landbrugsvej.

DOWNLOAD PROSPEKT!

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk