youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Pilestræde 40B 2. sal, 1112 København K
Årlig leje
385.925,-
Depositum
6 måneders leje
Størrelse
215 m2

215 kvm. kontor til leje med god udsigt i hjertet af København K

Vi tilbyder et meget flot kontorlejemål med højt til loftet og masser af lysindfald i en fredet ejendom med super god beliggenhed.

Udsigten til Kronprinsensgade og Pilestræde er både hyggelig og inspirerende, og giver mulighed for at man kan følge byens liv på tæt hold.

Man kan kigge over på Strøget og Købmagergade, og der findes masser af butikker, caféer og restauranter lige her i nærområdet.

Lejemålet ligger i den markante ejendom på hjørnet af Sværtegade og Pilestræde, og fordeler sig med kontor ud til begge disse gader.

Lejemålet har fine kvaliteter som f.eks. smukke gulve med brede planker, sprossede Dannebrogsvinduer, god loftshøjde, massive fyldningsdøre med flotte greb, høje paneler og stuklofter.

Indretningen består af flere store kontorer, mødelokale, spisekøkken, entre/gang, toilet og lille arkivrum.

I køkkenet er flot snedkerkøkken i mørkt træ, og med god spiseplads, samt en ekstra spisestue eller et godt mødelokale bag den charmerende lette væg med sprossede ruder og skydedør.

Belysningen på billederne er den fraflyttende lejers egen, og i lokaler af denne karakter er det typisk sådan, at lejer selv opsætter sin egen belysning med lamper og lysekroner, der medvirker til at underbygge lejers særegne profil og den stemning, som lejer ønske at skabe i lokalerne.

Lejemålet overtages nymalet på alle malede flader, samt med let slebet og nylakeret trægulv.

DOWNLOAD PROSPEKT
Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk