youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Kronprinsensgade 12, st., 1114 København K
Årlig leje
1.075.000,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
113 m2
  • Energimærkning: d

113 kvm. butik til leje i Kronprinsensgade – top istandsat i 2015

Kronprinsensgade været i mange, mange år været en attraktiv handelsgade for trendy modetøj, sko m.m.

Kronprinsensgade huser i dag blandt andet følgende butikker: Stig P, Birkenstock, Levi´s, Notabene, Ilse Jacobsen, A. C. Perch´s Thehandel, Le Fix, Angulus, Summerbird, 7-Eleven.

Barfoed Group kan nu tilbyde en af gadens virkelig gode butikker til leje, nemlig Kronprinsensgade 12.

Stig P-butikken i nr. 14 flytter efter mange, mange år, og det stærke og fremadstormende danske tøjmærke Les Deux flytter ind. Der kommer således en ny og meget interessant nabo til efteråret.

Butikken er særdeles velegnet til tøj og sko, smykker og accessories, kosmetik, briller og solbriller, men også andet, som vil glæde gadens mange faste kunder og turister.

Lejemålet blev omfattende istandsat i 2015, den gang Vagabond flyttede ind, og på det tidspunkt blev der blandt andet udført nyt facadeparti med sikkerhedsglas, ny sikkerhedsdør til bagtrappe, nyt ventilationsanlæg med køling, nyt tekøkken med opvaskemaskine, nyt toilet, nye elinstallationer m.m.

Lejemålet er i dag flot og moderne indrettet, herunder med et stort og et mindre glasparti, og en glasdør, mod gaden, samt en let væg bag i butikken, som dermed giver mulighed for at have aflåst lagerrum til sko lige bagved selv butikken.

Dette lagerrum kan let nedlægges og inddrages aktivt som butik, hvorved lejemålet vil fremstå som det er vist på tegningen, nemlig som en effektiv butik med gode personalerum.

Lejemålet overtages i henhold til nærmere aftale.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt erhvervschef Jan Kristensen på tlf. 20 92 34 43 eller på e-mail jk@barfoedgroup.dk for en uforpligtende samtale eller en fremvisning af lejemålet.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk