youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Landbrugsvej 10 st. th., 5260 Odense S
Årlige leje pr. m²
700,-
Depositum
46.900,-
Størrelse
268 m2
  • Energimærkning: d

268 m² kontorlokale – Landbrugsvej – Odense S

Ejendommen er beliggende i et efterspurgt og udbygget erhvervsområde i Odense S med mange håndværks- og forretningsejendomme og er derfor velbeliggende for udlejning til kontor- og administrationsformål.
Der er endvidere nem adgang til både centrum og ringvejen samt motorvej E20 ved afkørsel nr. 50 og 51. Foran ejendommen er der fælles parkeringspladser for i alt ca. 40 biler, befæstet med SF-sten.

Selve lejemålet er ganske præsentabelt indrettet således både med særskilte kontor- og mødefaciliteter samt storrumskontor i direkte forbindelse. Derudover 2 toiletter, hvoraf det ene også er udstyret med bad. Tilknyttet lejemålet er et dejligt
lyst lokale til brug for køkken og kantine med direkte udsyn til grønne arealer. Der er endvidere parketgulv gennemført i hele lejemålet, ligesom vægge og loft er hvide med en god grundbelysning. De store vinduespartier på begge sider af
ejendommen sørger for et godt lysindfald. Der er i øvrigt kabling i hele lejemålet.

Ønskes en god og nutidig kontorindretning i præsentabel rammer med parkering i direkte forbindelse samt let adgang til både motorvejsnet og centrum, så er dette et særdeles godt bud.

DOWNLOAD PROSPEKT!

For yderligere oplysninger eller aftale om fremvisning, kontakt Colliers – Erhvervsmægler Martin Fuhlendorff på martin.fuhlendorff@colliers.com eller på tlf. 2045 35 13.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk