youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Torvet 3 stuen, 5800 Nyborg
Årlige leje pr. m²
788,-
Depositum
113.400,-
Størrelse
288 m2

288 m² butikslokale – Torvet – Nyborg

Torvet 3 er en særdeles velbeliggende og synlig ejendom, hvor butikslokalet med lagerfaciliteter, køkken samt kontor, rummer spændende muligheder.

Ejendommen har indgangsparti fra selve torvet, og har det grønne område omkring Nyborg Slot og voldgravene beliggende på sin venstre side. Der er mulighed for at bruge to indgange til det store butikslokale, både fra Torvet som er primær indgang, og fra Korsgade med en mindre indgang.

I forbindelse med butikslokale er der to mindre rum, som kan bruges til kontorer eller små lagerrum, som nuværende lejer pt. anvender lokalerne til. Derudover er der i lejemålet et mindre tekøkken med adgang til toilet.

Til lejemålet er der tilknyttet et større baglokale, som nuværende lejer anvender som systue. Butikslokale og baglokale er forbundet via en mellemgang, hvor der også er mulighed for lettere opbevaring.

Lejemålet er en hjørnebutik, som har store facadevinduer til både Torvet og Korsgade. De store vinduer gør det muligt med øget synlighed på de emner, som virksomheden ønsker at fremhæve.

DOWNLOAD PROSPEKT!

Kontakt: Ejendomsmægler Jørgen H. Holm – tlf. 21 46 02 70 eller på mail post@holmco.dk

 

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk