youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Lille Gråbrødrestræde 1, st. th, 5000 Odense C
Indflytning: 01. juni 2020
Årlig leje pr. m² fra
895,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
320 m2
  • Kælder Kælder
  • Parkering

320 m² kontorlokaler i Det Gamle Posthus i Odense udlejes

Det Gamle Posthus er en smuk, gammel og fredet ejendom, der tidligere har gennemgået en stor og nænsom renovering, og er blandt andet udlejet til Totalbanken, CERVO Gruppen og Ordnung (sidstnævnte er et kvalitetskontorhotel med mange mindre virksomheder).

I stuen th. har der været en skønhedsklinik, og disse flotte kontorlokaler eller kliniklokaler skal nu have ny lejer.

Ejendommen er velegnet for mange virksomheder, der vil bo flot og præsentabelt, og på en god adresse lige midt i byen, hvor alt findes lige uden for døren.

Lokaler af denne karakter – det vil sige i høj kvalitet, med højt til loftet, i en fredet ejendom, og ikke mindst med en både imposant og charmerende hovedindgang, som gæsterne vil huske – vil egne sig fortrinligt til for eksempel:

• Advokatkontor, forsikringsselskab, finans-virksomhed, konsulentvirksomhed, ejendomsselskab, holdingselskab eller lignende.

• Handelsvirksomhed, headhunter, fagforbund, arkitekt, ingeniør, reklamebureau etc.

• Privathospital, speciallæge, tandlæge, alm. praktiserende læge, psykolog eller andre sundhedsfag.

• Frisørsalon, kosmetolog, mindfulness, skønhed og velvære.

Ejendommen er beliggende i hjertet af Odense by, lige mellem Asylgade og Gråbrødre Plads.

Lejemålet findes i stuen til højre (Totalbanken ligger i stuen til venstre) og der er primær indgang til lejemål yderst til højre i facaden.

Når man går ind af den massive trædør, op ad den flotte stentrappe, og ind gennem glasdøren, så kommer man til en flot foyer med ovenlys, hvor der kan laves reception, venterum eller andet. Et meget flot og indbydende indgangsforløb, når man besøger dette lejemål.

Lokalerne er indrettet med kontorer i forhus og baghus, og i forskellige størrelser, samt med tre toiletter (alle med bad), tekøkken og små depotrum. Jf. også tegningen senere i denne præsentation.

Der er tale om et lejemål i meget høj kvalitet, der med sine lyse trægulve, den store loftshøjde, de massive fyldningsdøre med flotte messinggreb, samt de flotte Dannebrogsvinduer, på alle måder vil præsentere din virksomhed med eksklusivitet og charme.

Den nuværende lejer er stadig i lokalerne, og derfor har vi anvendt billeder fra tidligere, men straks, når det er muligt, vil vi tage nye billeder, som indsættes her og kan fremsendes til dig.

Der er tillige mulighed for at leje ca. 14 m2 kælderrum til arkiv, hvis du ønsker det.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt helt uforpligtende ejendomsmægler Jørgen H. Holm på tlf. 21 46 02 70 eller på e-mail: post@holmco.dk, og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk