youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Kongensgade 66-68, 3. mf., 5000 Odense C
Årlige leje pr. m²
270,-
Depositum
42.000,-
Størrelse
468 m2
  • Energimærkning: c

468 m² kontor/fitnesslokaler – Kongensgade – Odense C

Flotte kontor/fitnesslokaler til leje i Odense Centrum, beliggende i arkitektonisk perle!

Denne historiske ejendom har siden år 1900 og helt frem til 1970 fungeret som forsamlingshus for hele Fyn. Forsamlingshuset blev samlingssted ikke kun for Fyn men for hele landet, da huset også blev brugt til blandt andet politiske møder, udstillinger og koncerter mv. I 1998 købte Barfoed Group ejendommen og renoverede den til kontor- og detailanvendelse, som vi kender den i dag fyldt med spændende og kreative virksomheder samt én af byens absolut hotteste restaurationer i form af sushi og cocktailbaren GOMA. Ejendommen står fantastisk flot i gadebilledet med den historiske byggestil og er kendt af alle byens borgere som én af de flotteste ejendomme i midtbyen.

Hermed udbydes en sjælden mulighed for kontorlokaler i denne historiske ejendom. Huset fremstår overalt særdeles eksklusivt og i særdeleshed skal nævnes den fantastiske hall med stor imponerende trappe og fællesarealer som er et helt visitkort i sig selv. Der er virkelig kræset for detaljerne og hvad enten man er bruger eller gæst af huset, så drages man af den imponerende og herskabelige stemning i lokalerne.

Man entrerer ejendommen enten direkte fra Kongensgade eller den tilstødende Dronningensgade, hvor man kan benytte både elevator eller den markante trappeopgang til den pågældende etage. Selve lejemålet er beliggende på 3. sal og er indrettet med et stort åbent voluminøst kontorlokale med et fantastisk lysindfald via stort og flot vinduesparti i loftet som også er udstyret med smukke udskæringer. Den høje loftshøjde samt indretning med spejle langs den ene side giver rummet en helt særlig atmosfære og er således ideelt til storrumskontor, call-center, yogacenter mv.
I tilknytning til lokalet findes garderobe samt adgang til depotrum eller print/kopi. Endvidere adgang til pænt køkken/kantine samt særskilt kontor. Foruden almindelige toiletfaciliteter er der desuden også mulighed for genetablering af badfaciliteter samt sauna, hvorfor netop fitnessaktiviteter i lejemålet kunne have stor relevans.

DOWNLOAD PROSPEKT!

Kontakt: Ejendomsmægler og Valuar Jørgen H. Holm på tlf. 6321 0945 / 2146 0270 eller post@holmco.dk for yderligere oplysninger eller fremvisning.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk