youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Vesterballevej 24 , 7000 Fredericia
Indflytning: 26. juni 2018
Årlig leje
579.000,00,-
Depositum
289.500,00,-
Størrelse
772 m2

772 m² kontorlokaler – Vesterballevej 24 – Fredericia

Hermed udbydes særdeles velbeliggende og nyere erhvervsdomicil med synlighed direkte fra Motorvej E20 og Lillebæltsbroen.

Ejendommen har tidligere huset Bravida som i forbindelse med sammenlægninger nu har valgt at fraflytte. Lejemålet er indrettet med en god fordeling af kontor og lager/produktion. Man entrerer ejendommen fra det tilhørende parkeringsareal og ind i et flot åbent ankomstområde med trappeopgang til 1. salen. I stueplan er der endvidere indrettet mødefaciliteter. 1.salen er indrettet i særdeles nutidig stil således med et godt miks af åbne kontorer i forbindelse med særskilte kontor- og mødefaciliteter. Der er udsigt over Lillebæltsbroen fra de mange vinduespartier, hvilket giver et lyst og behageligt arbejdsmiljø. I tilknytning til kontorerne endvidere arkiv og kopirum samt garderobe og toiletfaciliteter. Derudover er der tillige indrettet præsentabelt åbent køkken og kantine med direkte udgang til terrasse, så medarbejderne kan nyde den flotte udsigt over broerne.

Ønsker du en central beliggenhed i dynamisk vækstområde med eksponering fra motorvejen, så får man her et særdeles attraktivt domicil med uanede muligheder.

DOWNLOAD PROSPEKT

For yderligere oplysninger eller aftale om fremvisning, kontakt Colliers – Erhvervsmægler Martin Fuhlendorff på martin.fuhlendorff@colliers.com eller på tlf. 2045 35 13.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

tlf. 70 20 15 45