youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Læssøegade 3, st. tv, 5000 Odense C
Indflytning: 15. marts 2022
Årlig leje
115.515,-
Depositum
3 måneder kontant
Størrelse
98 m2
  • Kælder Kælder
  • Energimærkning: d

98 m² synligt erhvervslejemål tæt på Munke Mose

I mere end 10 år har dette lejemål været udlejet til frisør Pernille Bjørn. Lejemålet ligger tæt på Munke Mose og er hele 98 m² stort.Lejemålet er særdeles attraktivt til butik, take away restaurant eller liberalt erhverv, idet beliggenheden er central og meget synlig.

Til lejemålet er der adgang til toilet og bad samt lager i kælderplan, som nås via bagtrappe.

Starten af Læssøegade er en særdeles velbesøgt handelsgade, hvor der findes et udvalg af butikker, restauranter m.m. Med lejemålets beliggenhed får man gode naboer som bar´sushi, Barrique Vinbar, Carlsens Kvarter m.m.

Læssøegades start ligger 650 meter fra Odense Rådhus, hvor der året igennem er arrangementer for enhver smag. Det samme er tilfældet for den skønne Munke Mose, hvor der altid er godt med mennesker. Den tætteste indgang til Munke Mose ligger 200 meter fra lejemålet.

Læssøegade er en velbesøgt gade, både af gående og cyklende, som bruger gaden til at komme ud til Hunderupkvarteret og Ring 2.

En ny anvendelse af lejemålet til take away restaurant vil kræve en myndighedsgodkendelse, og der skal aftales nærmere angående indretning og vilkår, idet lejemålet ikke har installationer til restaurant i dag.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt gerne Udlejningschef Karina Kærup på telefon: 29 62 38 20 eller e-mail: kal@barfoedgroup.dk, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller en fremvisning af lejemålet.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk