youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Grønnegade 16, st. og kld., 1107 København K
Årlig leje
359.000,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
100 m2

Gaden med Lagkagehuset, Rue Verte, Trollbeads, Bertoni, Wood Wood, Suitsupply og Christian Louboutin

Lejemålet i Grønnegade 16, som ligger i hjertet af København, og med mange butikker, caféer, vinbarer, restauranter og lignende lige i nærområdet, vil egne sig fortræffeligt til en charmerende forretning med ure, smykker, optik, tøj, sko, tasker, lingeri, kunst, vin, kosmetik, eller andre varer, der passer godt til stedet.

Der kan også være take away, café, vinbar etc.

På den ene side ligger butikken Rue Verte, som går videre om i Ny Østergade, og på den anden side ligger den italienske restaurant La Vecchia Signora.

Trollbeads og Bertoni er netop flyttet ind lige overfor, og Suitsupply, Wood Wood og Christian Louboutin er genboer i Grønnegade.

Lige rundt om Rue Verte kommer Ny Østergade – som har Lagkagehuset på hjørnet, og derfra er man hurtig ovre på Østergade (Strøget).

Kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om butikken eller for at aftale et møde i lejemålet, så du selv kan se de hyggelige rammer, gå en tur i området og i det hele taget mærke den gode stemning!

DOWNLOAD PROSPEKT

Har dette lejemål din interesse, så kontakt gerne Mathias Hesselholt på tlf. 20 33 34 70 eller på e-mail: mathiashesselholt@gmail.com

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk