youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Ny Østergade 9, st. th, 1101 København K
Årlig leje
445.500,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
60 m2
  • Energimærkning: d

Butik til leje tæt på strøget i København – lige overfor Cafe Victor

Barfoed Group tilbyder nu denne yderst charmerende butik til leje for en eksklusiv forretning, eller måske café, der vil tæt på de attraktive kunder i netop dette særlige område.

Selve nærområdet er særligt attraktivt og trendy, og mange virksomheder, butikker og restauranter ligger netop her på grund af den særlige stemning og det købedygtige publikum.

Butikken er oplagt til at huse en flot forretning med ure, smykker, optik, tøj, sko, tasker, lingeri eller andre varer, der passer godt til stedet, og vi glæder os til at høre om netop dit koncept.

Den tidligere lejer var en café med koldt køkken, hvilket lejemålet også kan anvendes til fremover.

Oleana er netop fraflyttet nabobutikken, hvor de har været i 13 år, og i dette flotte lejemål er Classic 390 i fuld gang med at indrette en smuk butik med salg af luksus vintage ure og smykker m.m.

Barfoed Group udlejer til blandt andre Café Victor, som ligger lige overfor denne butik, til Apair, Lacoste, Restaurant Alcace, Lagkagehuset, Joe & The Juice og Rue Verte, som også ligger i Ny Østergade, samt lige ovre på Strøget til Hotel Chocolat og Hvelplund Ure & Smykker.

Butikken ligger 9 trin oppe, så facaden løftes lige op over de parkerede biler udenfor, og alle dem, som sidder ved bordene på Café Victor, kan se direkte over på butikken.

I den forreste del af butikken ser man straks det smukke, gamle Københavner-glasloft, og der er flotte mørke stengulve i hele butikken.

Facaden mod Ny Østergade er bred og meget synlig, herunder med to store vinduespartier, og bagud mod gården bliver butikken smallere, men er åben og perfekt fungerende sammen med den forreste del.

Der er runde bærende søljer, pænt højt til loftet, samt nydeligt toilet med adgang fra trappeopgangen.

Lejer må anvende den eksisterende markise (lejer bekoster selv udskiftning af markisens dug), men den kan også fjernes, hvis lejer ønsker dette.

Lejemålet overtages ryddet og rengjort, og i øvrigt, som det er og forefindes, og lejer foretager og bekoster selv opsætning af inventar, belysning, alarm/sikring, internetforbindelse etc.

Der er mulighed for leje af 18 kvm. arkiv/lager i kælderen under Ny Østergade 3, og med indgang fra gården. Årlig leje for kælder er kr. 18.000 + moms.

Alt inventar (møbler, køkkeninventar, hårde hvide-varer, møbler, skærme og lamper m.m.) tilhører den nuværende lejer, og alt dette vil blive fjernet med mindre ny lejer indgår særlig aftale med fraflyttende lejer herom.

Kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om butikken eller for at aftale et møde i lejemålet, så du selv kan se de flotte rammer og gå en tur i området, og i det hele taget mærke den gode stemning!

DOWNLOAD PROSPEKT

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef Jan Kristensen på tlf. 20 92 34 43 eller via e-mail jk@barfoedgroup.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller gerne vil have en fremvisning af lejemålet.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk