youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Nørregade 71-75, 2. th., 5000 Odense C
Indflytning: 01. januar 2022
Årlig leje
88.179,-
Depositum
svarende til 4 måneder leje kontant
Størrelse
109 m2
  • Dørtelefon
  • Elevator
  • Energimærkning: b

Centralt beliggende lejemål i moderne ejendom Odense udlejes

Nørregade er en af Odenses gamle handelsgader, og ligger tæt på OBC – Odense Banegårds Center – som er Odenses trafikale knudepunkt, hvor det er muligt både at komme med bus, regional- samt intercitytog og letbane, når den tages i brug.

Lokalerne som udgør 109 m² er beliggende centralt i Odense C, i en moderne ejendom med elevator, dørtelefon og direkte adgang til ejendommens parkeringskælder. Ejendommen er opført i 1991 og anvendes alene til liberale erhverv. Ejendommen er yderst velbeliggende og fremstår i god stand.

Lejemålet er anvendeligt til liberale, såsom:

  • Administration
  • Tandlæge, ørelæge, alm. praktiserende læge
  • Rådgivning- eller konsulentvirksomhed
  • Revisions- eller advokatvirksomhed
  • Skønhed- og/eller velværeklinik

Lokalerne er beliggende i kort gåafstand til alle de ovenstående begivenheder samt til OBC og letbane, og der er mulighed for leje af parkeringspladser med direkte forbindelse til ejendommen. Lejemålet kan efter nærmere aftale herom afleveres istandsat med nymalede vægge, lofter og træværk, samt nylakerede gulve.

Tæt på lejemålet finder man Odense Slot og Kongens Have, Odense Teater samt caféer. Området er utroligt levende, og er en del af de mange events, der bliver arrangeret i Odense som f.eks. Torsdagskoncerterne i Kongens Have, Magiske Dage i Odense, Odense Blomster Festival, H.C. Andersen Festival, samt diverse motionsløb.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt helt uforpligtende Udlejningschef Karina Larsen på telefon: 29 62 38 20 eller via e-mail: kal@barfoedgroup.dk hvis du vil vide mere om lejemålet eller er interesseret i en fremvisning.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk