youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Sværtegade 3, 4. sal, 1118 København K
Indflytning: 01. juli 2022
Årlig leje pr. m² fra
1.450,-
Depositum
6 måneders leje kontant
Størrelse
121 m2

Charmerende kontorlejemål i hjertet af København K.

Over porten står der I. G. Schwartz & Søn A/S, som blev grundlagt i 1801 og som i mange år havde sin kunstdrejervirksomhed her i ejendommen.

Denne smukke, fredede bygning har siden hen været anvendt af flere virksomheder, og i dag er der kontor fra 1. til 4. sal (it, webdesign, oversættelsesbureau og skønhedsklinik), samt en meget populær take away forretning med luksus pitabrød i underetagen. Butikken med de smukke vinduer i stueplan er under udlejning.

Skønhedsklinikken på 4. sal fraflytter, og derfor kan Barfoed Group nu tilbyde et charmerende og nydeligt kontorlejemål, som du kan se på billederne. Bemærk venligst, at billederne er med den tidligere lejers inventar, men lokalerne og selve indretningen er stadig som vist.

Lejemålet er indrettet med tre kontorlokaler i forskellig størrelse, hvoraf et evt. kan være et mødelokale, samt med tekøkken, toilet og et lille depotrum. Der er hvide vægge og lofter, samt mellemlyse trægulve, og lejemålet overtages nymalet på alle malede flader samt med nylakeret trægulv.

Indgangen sker via den flotte port, og selve rummet i portens ene side må anvendes af den kommende lejer af butikken i stueplan, på en pæn og velordnet måde.

Velkommen til et super hyggeligt område, hvor der er kort til alt, og hvor du mærker byens puls, når du går i middelalderbyens charmerende gader.

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk