youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Prøvestensvej 22 , 3000 Helsingør
Indflytning: 01. februar 2023
Årlig leje
820.150,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
698 m2
  • Parkering
  • Energimærkning: b

Du kan blive nabo til JYSK, thansen, SengeSpecialisten og Beckmann

I mere end 10 år har denne velbeliggende butik været udlejet til kendt kæde indenfor sportsudstyr, sports- og fritidsbeklædning.

Nu har du muligheden for at blive nabo til JYSK, thansen, SengeSpecialisten og Beckmann, som alle ligger i Barfoed Groups ejendom.

Butikken er attraktivt beliggende i Prøvestenscentret, som huser mange forretninger, herunder dagligvarer, pladskrævende varer, alm. udvalgsvarer samt take away og restaurant.

Prøvestenscentret er et ældre og velfungerende butikscenter, som ligger lige ved Kongevejen – måske den mest trafikerede indfaldsvej til Helsingør.

Lejemålet er indrettet med stor, rektangulær og søjlefri butik, og bagest med teknikrum, toilet, kontor og tekøkken/personalerum. Hertil kommer et godt lagerrum, som har port direkte ud til adgangsvejen.

Helsingør Kommune har opført det nye sundhedshus på ca. 19.000 kvm., som vil huse en bred vifte af praktiserende læger, speciallæger og andre sundhedsaktører, og dette sundhedshus ligger som nabo til nærværende ejendom (se billeder).

Sundhedshuset åbner primo 2023 og de forskellige læger og andre sundhedsfag i huset vil tiltrække mange gæster til området hver dag.

Hertil kommer, at Helsingør Kommune nu opstarter en proces med gode planer for en revitalisering, udvidelse og forbedring af Prøvestenscentret.

Du finder i øvrigt Borgerservice og Jobcenter, som naboer, og Nordsjællands Politi og Retten i Helsingør i området tæt ved Prøvestenscentret.

Prøvestenscentret begynder nu sin nye udvikling!

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk