youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Ny Østergade 3 st. + kld., 1100 København K
Indflytning: 01. april 2020
Årlig leje
1.730.000,-
Depositum
6 måneders leje
Størrelse
206 m2
  • Energimærkning: d

133 kvm. butik + 73 kvm. kælder til leje i Ny Østergade, København K.

Lejemålet istandsættes omfattende lige nu, herunder med øget butiksareal, højere til loftet, klimaanlæg, nye personalefaciliteter og meget mere. Det bliver super flot og meget attraktivt.

Der er ikke mange butikker på Ny Østergade, som har en meget stor og særdeles synlig facade, der endda kan ses af de mange, som kommer gående ad Østergade (Strøget), men det har denne butik på Ny Østergade 3, der i mere end 24 år har været udlejet på samme lejekontrakt (tidligere lejer var Apair).

Nu kan din virksomhed blive nabo til Lacoste, genbo til Klarlund, og med Café Victor, Ole Lynggaard, Samsonite og B&O som genboer på den anden side af gaden.

Og ikke mindst, med Strøgets mange besøgende få meter fra butikkens facade.

Dette attraktive high end-område huser mange stærke internationale mærker (herunder Cartier, som lige har åbnet sin nye butik på den øvre del af Østergade), men også danske topbutikker indenfor ure og smykker.

Dette fine butikslejemål vil passe perfekt til ure, smykker, sko, lingeri, tøj, briller eller andet, som henvender sig til high end segmentet.

Lejemålet indeholder 73 kvm. kælder med god trappe, og som bruges til toilet, tekøkken og lager.

DOWNLOAD PROSPEKT

For yderligere information eller fremvisning af lejemålet, kontakt helt uforpligtende erhvervschef Jan Kristensen på tlf. 20 92 34 43 eller på e-mail jk@barfoedgroup.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk