youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Borupvang 5B, st., 2750 Ballerup
Indflytning: 01. december 2022
Årlig leje
438,50,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
399 m2
  • Parkering
  • Energimærkning: c

Flot kontor til leje i Ballerup – fælles kantine, terrasse og god parkering.

Man ankommer til den hyggelige lobby, hvorfra man går ind til lejemålet via glasdøren på venstre hånd, og i området foran lejemålets indgang, kan lejer udsmykke/opstille inventar iht. nærmere aftale.

Lejemålet indeholder storrumskontor, kontorer i forskellige størrelser, mødelokale, eget arkiv, samt delte lokaler i midten, jf. nedenfor. Det store arkivrum på 30 m2 ligger i ejendommens kælder.

Stuen tv. er opdelt således, at dette lejemål ligger på sydsiden, mens nabolejemålet (Ista) ligger mod nord, og i midten er der et fælles tekøkken, rengøringsrum og toiletter, som alle kan aflåses fra begge sider. Det fungerer godt i dag, og det er flinke folk hos Ista.

Der er en behagelig loftshøjde, et godt lysindfald, ventilations- og køleanlæg, samt solafskærmning.

Lejemålet fremtræder repræsentativt og nutidigt, og det overtages nymalet og med nyrensede tæpper.

Der er en fælles kantine, hvor Eurest er operatør, og lejer er pligtig til at deltage i kantineordningen med de fleste af sine medarbejdere. Der er udgang til stor terrasse, og der er omklædnings- og baderum i kælderen.

Lobbyen er nydeligt møbleret, herunder med bløde stole, sofa, TV m.m., og lejer må opsætte sit logo på væggen i lobbyen. Lejer må tillige opsætte skilte på bygningen, som kan ses henholdsvis ved ankomst på forsiden af bygningen eller ude fra Ballerup Byvej for så vidt angår skiltet på bagsiden af bygningen.

Lejemålets bruttoareal indeholder en forholdsmæssig andel af de lokaler, som deles med Ista, samt en forholdsmæssig andel af den fælles kantine, køkken og toiletter i stueplan, alle fællesarealer i øvrigt, samt omklædning m.m. i kælder.

Lejer kan vederlagsfrit disponere over 9 parkeringspladser på terræn.

Til lejemålet hører endvidere 3 parkeringspladser i ejendommens parkeringskælder, og disse pladser udgør de 89 m2 af lejemålet, som er nævnt under Bruttoareal og Årlig leje i lejeprospektet.

Der betales således leje, drifts- og varmeudgifter også for arkiv og parkeringspladser i kælder, jf. også lejeprospektet.

Velkommen som nabo til Ista og Brenntag Nordic.

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk