youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Emdrupvej 28B st, 1. sal og tagterrasse, 2100 København Ø
Årlig leje
1.662.440,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
1112 m2
  • Energimærkning: e

Kontor i selvstændig bygning med tagterrasse og cool factor.

I otte år har ingeniørvirksomheden Silicon Labs haft til huse i disse gode lokaler, men virksomheden ophører i Danmark, og Barfoed Group glæder sig nu til at bygningen kan blive sat flot i stand og få en ny lejer, som ønsker en selvstændig bygning med mange gode kvaliteter.

Det er et charmerende og effektivt hus, som vil danne en præsentabel ramme om virksomheder indenfor IT, reklame, arkitektur, design, handel & agentur, forlag, technology, webdesign, medico og mange flere.

Indretningen er primært storrumskontor, men der er også opdelte kontorer, mødelokaler, køkken og spisestue, toiletter, bad og arkivkælder.

Der er en 75 m2 stor tagterrasse, som lejer disponerer eksklusivt over. Der er rullegitre og ventilationsanlæg.

Der lejes også 121 m2 arkiv i kælder (kr. 60.500 + moms, drift m.m.), og der er mulighed for at leje parkeringspladser på ejendommens grund.

Naboerne i bygningen overfor er Qtechnology, den biofarmaceutiske virksomhed Abbvie, Dansk Stalking Center, samt en mindre del af en skole.

Lejerne har over årene fortalt os, at beliggenheden er virkelig god, uanset om man kommer i bil, på cykel eller med offentlig transport, og så slipper man for myldretidstrafikkens største pres længere inde i byen.

Bemærk venligst, at billederne, som du kan se her, er fra den forrige lejer, og der er således ikke tale om helt nye billeder.

Årsagen er blot, at på disse billeder kan du bedre se ejendommens kvaliteter, end det er tilfældet på nye billeder, idet lejers indretning med inventar er meget omfattende i lokalerne i dag.

Du vil overtage ejendommen flot istandsat, herunder nymalet overalt, med nybehandlede trægulve, samt mindre tilpasning af vægge m.m. – lyst, indbydende og med cool factor.

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk