youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Grønnegade 18, 3. sal, 1103 København K
Indflytning: 01. juni 2021
Årlig leje
185.250,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
95 m2

Kontor med lille tagterrasse i det attraktive Ny Østergade-område

Her er en sjælden mulighed for at få et lille og lækkert kontor til leje i Ny Østergade-området. Endda i tagetagen og med egen tagterrasse, hvorfra man kan se Café Victors grønne baldakiner.

Det er svært at sætte fingeren på, hvad det præcis er, der gør dette område særligt attraktivt, men sådan er det bare i de få gader mellem Strøget, Kgs. Nytorv, Gothersgade og Gammel Mønt.

Kreative folk, SoMevirksomheder, holdingselskaber, advokater, restaurationsejere, designere, finansfolk, smykkedesignere og mange flere foretrækker dette område.

Her er parkeringshuse, take-away-forretninger, caféer og restauranter, Lagkagehuset, butikkerne på Strøget, og de hyggelige små specialbutikker alle lige udenfor døren. Her er en særlig stemning, og det er her, man mødes og ses!

Lejemålet er beliggende i en fredet ejendom, og lejemålet har synligt bindingsværk, hanebånd m.m.

Der er skråvægge, loft til kip, hvide vægge og lofter m.m. samt mørke trægulve.

Lejemålet er indrettet med entre, toilet med bad, åbent køkken og kontorområde, et kontor med udgang til tagterrasse, samt et smalt kontor/arkiv.

De billeder, som vi viser her og i prospektet, er af ældre dato, og de er kun vejledende, men de giver et indtryk af lejemålets indretning og udseende.

DOWNLOAD PROSPEKT

For mere information eller fremvisning af lejemålet, kontakt erhvervschef Jan Kristensen på telefon 20 92 34 43 eller via e-mail: jk@barfoedgroup.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk