youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Pilestræde 40 B, 2. sal, 1112 København K
Indflytning: 01. januar 2021
Årlig leje
354.750,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
215 m2

Lækre kontorlokaler attraktivt beliggende i København K

Barfoed Group tilbyder et meget flot kontorlejemål med højt til loftet og masser af lysindfald i fredet ejendom, hvor også den internationale butikskæde Acne Studios bor til leje med en flot butik over to plan.

Udsigten til Kronprinsensgade og Pilestræde er både hyggelig og inspirerende, og giver mulighed for at man kan følge byens liv på tæt hold. Man kan kigge over på Strøget og Købmagergade, så der findes masser af butikker, caféer og restauranter lige her i nærområdet.

Lejemålet ligger i den markante ejendom på hjørnet af Sværtegade og Pilestræde, og fordeler sig med kontor ud til begge disse gader. Lejemålet har fine kvaliteter som . smukke gulve med brede planker, sprossede Dannebrogsvinduer, god loftshøjde, massive fyldningsdøre med flotte greb, høje paneler og stuklofter. Indretningen består af flere store kontorer, mødelokale, spisekøkken, entre/gang, toilet og lille arkivrum.

I køkkenet er eksklusivt snedkerkøkken i mørkt træ, og med god spiseplads, samt en ekstra spisestue eller et godt mødelokale bag den charmerende lette væg med sprossede ruder og skydedør.

Toilettet er nydeligt med blandt andet hvid sanitet og koksgrå klinker på gulv.

Belysningen på billederne er den fraflyttende lejers egen, og i lokaler af denne karakter er det typisk sådan, at lejer selv opsætter sin egen belysning med lamper og lysekroner, der medvirker til at underbygge lejers særegne profil og den stemning, som lejer ønske at skabe i lokalerne.

Lejemålet overtages nymalet på alle malede flader, samt med let slebet og nylakeret trægulv.

For besøgende er et let at ankomme med Metro, bus eller S-tog, og der er store parkeringshuse indenfor kort gåafstand.

Den nuværende lejer er meget glad for lokalerne, men flytter til et større it-iværksættermiljø, hvor de får glæde af andre faciliteter og netværksmuligheder.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt erhvervschef Jan Kristensen helt uforpligtende på tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk