youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Jernbanegade 75-77, lejl. 14, 5500 Middelfart
Indflytning: 01. juli 2020
Årlig leje
115.500,-
Depositum
3 måneder kontant
Størrelse
210 m2
  • Energimærkning: c

NYHED – 210 m² kontor/kliniklokaler i det centralt beliggende Middelfart Midtpunkt udlejes

Middelfart er en driftig handelsby, med mange butikker der giver kunderne et alsidigt udvalg, inden for næsten alle brancher. Denne velfungerende ejendom, huser i dag mange spændende lejere som tandlæge, øjenlæge, fysioterapi, skole mm.

Med Middelfarts vel nok bedste placering ved siden af banegården og kun få minutters gang til gågaden udlejes 210 kvadratmeter kontor/klinik, beliggende i ejendommen ”Middelfart Midtpunkt”.Nær lejemålets beliggenhed finder du Middelfart Station, Milling Hotel Park, Kvickly og byens rådhus. Oplandet og bosætningsmulighederne gør det attraktivt, at placere sin virksomhed i området

På denne meget attraktive, centrale og ikke mindst synlige beliggenhed og med direkte adgang fra stort parkeringsareal har I nu muligheden for, at være en del af dette ”behandlerhus”, som er elevatorbetjent og handicapvenligt. Lejemålet indeholder:

God stor fordelingsgang hvor der er adgang til 2 stk. toiletter, hvor af det ene er et handicaptoilet. Der er stor frokoststue med mindre køkken og med opvaskemaskine og køle-fryseskab. Fra frokoststuen er der glasvægge med persienner ind mod dejlig stort og lyst lokale. Der er ydermere et stort lokale med adgang til depotrum og serverrum.

Lejemålet, som er klar til overtagelse, er velegnet til liberalt erhverv samt klinik. Det kan eksempelvis være denne type virksomheder:

  • Skønhed-/velvære klinik
  • Webshop eller IT-virksomhed.
  • Lettere undervisning/aftenskole
  • Behandlingsklinik

Eller mange andre virksomheder, der har behov for let adgang til Middelfart by og omkringliggende byer, samt et ønske om at bo i en velfungerende og velordnet ejendom med andre erhvervsdrivende.

Efter nærmere aftale, er der mulighed for ændringer i lejemålets indretning.

Der medfølger parkering til lejemålet. Dette aftales nærmere. Få minutters gåafstand fra lejemålet ligger Middelfart Station, hvor der herfra er direkte forbindelse til Odense, Fredericia og Vejle.

DOWNLOAD PROSPEKT

Har du spørgsmål til lejemålet eller gerne vil se lejemålet, så kontakt helt uforpligtende udlejningschef Karina Kærup på tlf. 29 62 38 20 / 70 20 15 45 eller e-mail: kal@barfoedgroup.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk