youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Jernbanegade 14, 1. sal, 5000 Odense C
Indflytning: 01. maj 2020
Månedlig leje
10.950,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
220 m2
  • Energimærkning: d

NYHED – 220 m² åbent kontormiljø i smuk gammel ejendom udlejes i Odense C

Odense er en by i vækst, hvilket tydeligt ses med de mange byggerier både i bymidten og i oplandet. I en smuk gammel ejendom beliggende i Odenses bymidte, tæt på Odense Rådhus, udlejes 220 m² kontorlejemål på ejendommens 1. sal.

Ejendommen ligger i centrum af Odense, og få meter fra gågaderne med butikker, stormagasin og restauranter/caféer, og netop Gråbrødre Plads, som der er 30-40 meter hen til, er omkranset af netop caféer, restauranter og burgerbarer m.m., hvilket strækker sig ned ad Jernbanegade til Grand Hotel.

Lejemålet består af mindre fordelingsgang, køkken med stor kantine/møderum med adgang til toilet. Der er stort åbnet kontormiljø med store vinduespartier, 2 kontorer med glaspartier med hver 2 arbejdspladser, kopi/arkiv samt yderligere 2 toiletter. Lejemålet er anvendeligt til kontor og administration.

Hovedindgangen til lejemålet er fra brostensbelagt gårdrum ved Store Gråbrødrestræde 17, lige overfor Gråbrødre Parkeringshus.

Der er et parkeringshus omme i Store Gråbrødrestræde, samt offentlige parkeringsmuligheder rundt i området samt få minutters gang Odense Banegård, og mange gående kommer netop denne vej ind til byen fra stationen.

DOWNLOAD PROSPEKT

Er dette lejemål interessant for din virksomhed, så kontakt helt uforpligtende ejendomsmægler Jørgen H. Holm på tlf. 21 46 02 70 eller e-mail: post@holmco.dk for yderligere spørgsmål eller fremvisning.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Ejendomsmægler Jørgen H. Holm
tlf. 70 20 15 45 / 21 46 02 70 eller post@holmco.dk