youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Blangstedgårdsvej 1, st. og parterre, 5220 Odense SØ
Årlig leje pr. m² fra
544,-
Depositum
4 måneder kontant
Størrelse
791 m2
  • Parkering
  • Energimærkning: c

791 m² i stue og parterreplan i veludbygget erhvervsområde i Odense SØ

Blangstedgårdsvej er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, en direkte indfaldsvej til Odense Centrum, og Ring 3, som giver let adgang til motorvejen – både den øst-vestgående E20 – samt den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger bl.a. TV2 Fyn, Rosengårdscenteret og IKEA samt andre store og små virksomheder.

Bygningen er opført i 1987 med facader i røde teglsten og build-up tag pålagt tagpap. I facaden mod Munkerisvej er der store buede glasfacader fra stueplanshøjde til 1. sal.

I lejemålet finder man en stor kantine med godt køkken med hvide elementer og håndtag i stål, komfur, emhætte, opvaskemaskine og stort køleskab. Der er både storrumskontorer og mindre kontorer i lejemålet samt flere møderum og depotrum. De fælles toiletter er beliggende i den fælles opgang, hvorfra det er muligt at bevæge sig rundt i ejendommen.

Lokalerne overtages nymalet og med ordnede gulve (istandsat).

Der er parkering foran ejendommen, og grunden er befæstet med SF-sten til parkeringsforhold for ca. 60 biler. Der er få minutters gang til Nyborgvej, hvor der er busstoppested og ca. 1000 meter til den nye letbane.

DOWNLOAD PROSPEKT

Kontakt helt uforpligtende udlejningschef Karina Kærup tlf. 29 62 38 20 eller e-mail: kal@barfoedgroup.dk og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk