youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Pilestræde 40B st., 1112 København K
Årlig leje
2.295.000,-
Depositum
6 måneders leje
Størrelse
260 m2

Mageløs hjørnebutik på et befærdet kryds i hjertet af København K.

Til trods for sin korte længde er Kronprinsensgade kendt som en af trafikmagneterne i Indre Bys handelsområde, hvilket har tiltrukket opmærksomhed fra en lang række internationale varemærker, som således er placeret i og omkring gaden i dag.

American Vintage, A.P.C., Axel Arigato, Birkenstock, Filipa K, Les Deux, Marimekko, Norse Projects og mange andre er alle beliggende inden for en kort afstand fra netop denne hjørnebutik, som fraflyttes af Acne Studios i 1. halvår af 2024 efter mere end 12 år i ejendommen.

Bygningen, i hvilken lejemålet er beliggende, kan dateres tilbage til midten af det 18. århundrede og er således en af de ejendomme i Middelalderbyen, som overlevede den anden store bybrand i 1795.

Før Acne Studios’ indflytning i slutningen af 2011 var butikken delt i to – en nedre butik og et øvre kontor – og udlejer fik således elimineret den horisontale etageadskillelse for at skabe det imponerende rum, der fremstår i dag.

Det forhøjede loft, som i dag måler omtrent 5 m, bidrager til en enestående rumfornemmelse i det imponerende butikslokale, som i stuen udgør i alt 167 m². Med en facade, der strækker sig over 30 m er butikken i øvrigt iøjefaldende som få andre i området.

I butikken findes i dag et fuldt funktionelt HVAC-system, som bidrager til et pålideligt og behageligt indeklima i alle årets måneder. Lager- og personalerum er tilgængelige på ejendommens mezzaninetage, hvortil adgang sker via lejemålets interne trappeforbindelse, hvor lejers personale endvidere finder toiletfaciliteter.

DOWNLOAD PROSPEKT
Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk