youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Vestergade 5, st. th., 5000 Odense C
Årlige leje pr. m²
1.915,-
Depositum
6 måneders leje kontant
Størrelse
306 m2
  • Energimærkning: c

Restaurant til leje i Odense på super god beliggende i starten af gågaden!

Restaurant & take away – Mulighed for udeservering – Butikslokaler i Odense C til leje

Barfoed Group udlejer til MASH og Lagkagehuset som ligger meget tæt på dette lejemål, samt mange af byens bedste spisesteder og barer, og vi ser os som en konstruktiv og forstående udlejer i netop dette segment, idet vi støtter og finder løsninger sammen med nye og eksisterende lejere.

Udover ovennævnte virksomheder, vil også naboerne Den Lille Smalle (kaffebar) og Mothers Streetfood, tiltrække kunder med interesse for mad og drikke.

Vi kan nu tilbyde et meget velbeliggende lejemål, som indeholder 209 kvm. restaurant, kundetoilet og køkken i stueplan, samt 97 kvm. kontor og personalerum på 1. sal, og netop på en gade med meget gående trafik samt lige på kanten af den kommende passage mellem Overgade og Vestergade, samt Fisketorvet m.m., hvor der i øjeblikket bygges nye boliger i et meget stort antal.

Den tidligere lejers inventar er fjernet, og da lejemålet er i meget flot stand, idet det blev nyindrettet til den tidligere lejer, så kan ny lejer hurtigt komme godt i gang med maling og indretning med inventar, som lejer ønsker det.

Lige udenfor facaden er det muligt at opstille borde til udeservering, og der er en flot markise, som kan man kan slå ud over bordene.

Vareindlevering kan let ske fra bagsiden, hvor der er en aluport og portgennemgang til gården og bagdøren.

DOWNLOAD PROSPEKT

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk