youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Grønnegade 18, 2. sal, 1107 København K
Indflytning: 01. oktober 2021
Årlig leje
273.000,-
Depositum
6 måneder kontant
Størrelse
140 m2

Særdeles charmerende kontor i fredet ejendom i Ny Østergade / Grønnegade

Det er svært at sætte fingeren på, hvad det præcis er, der gør dette område særligt attraktivt, men sådan er det bare i de få gader mellem Strøget, Kongens Nytorv, Gothersgade og Gammel Mønt.

Kreative folk, SoMe-virksomheder, holdingselskaber, advokater, restaurationsejere, designere, finansfolk, smykkedesignere og mange flere foretrækker dette pulserende område.

Her er parkeringshuse, take-away-forretninger, caféer og restauranter, Lagkagehuset, butikkerne på Strøget, og de hyggelige små specialbutikker alle lige udenfor døren. Her er en særlig stemning, og det er her, man mødes og ses!

Barfoed Group tilbyder nu dette charmerende kontorlejemål, som har været udlejet til samme lejer i 12 år, og som er beliggende i en fredet ejendom fra 1740.

Lejemålet er indrettet med entre, et toilet, tekøkken med sprossede vinduer til opgang og entre, fordelingsgang, samt fem kontorer.

Lejemålet overtages nymalet, og udlejer fjerner den nuværende lejers belysning, så ny lejer kan opsætte sin egen belysning for skabe netop det lys og dermed stemning, som lejer ønsker.

Bemærk venligst, at vi tillige kan tilbyde 95 m2 kontor på 3. sal, hvor der er egen tagterrasse, fritlagte bjælker, højt til loftet, skråvægge med mere.

DOWNLOAD PROSPEKT

Du er velkommen til at kontakte Erhvervschef Jan Kristensen på telefon: 20 92 34 43 eller e-mail: jk@barfoedgroup.dk, for fremvisning af lejemålet eller yderligere information.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Jan Kristensen
tlf. 70 20 15 45 / 20 92 34 43 eller jk@barfoedgroup.dk