youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Ramsherred 10 , 5700 Svendborg
Årlige leje pr. m²
695,-
Depositum
Svarende til 6 måneders leje
Størrelse
2840 m2
  • Energimærkning: c

Sjældent til leje – Nabo til rådhus og genbo til hotel i Svendborg Centrum

Svendborg Kommune har i mange år lejet Ramsherred 10, i hjertet af Svendborg by, og denne markante ejendom har været anvendt til jobcenter med kundevenligt område i stueplan og administration på øvrige etager.

Hele huset frigøres til udlejning, idet kommunen tager aktiviteterne hjem i egne bygninger, og Barfoed Group kan derfor tilbyde den gule bygning – jf. billedet – samt mellembygningen, som bæres af de to etager høje søjler henover Ramsherred.

Ejendommen blev opført i 1990 som domicil for TV-Fyn, og man kan i dag se det store rum i stueplan, hvor der var indrettet tv-studie, hvilket rum nu giver en unik mulighed for at skabe et både charmerende og meget præsentabelt miljø for stueplan og 1. sal i kombination.

Ramsherred 10 er en særdeles velbeliggende og synlig ejendom, som rummer mange spændende muligheder:

• Domicil for stor virksomhed, der ønsker at bo centralt, fælleshus for faglige forbund eller sundhedshus for flere behandlervirksomheder.

• Kreativt hus for virksomheder, der arbejder med medier, reklame, kommunikation, web-design, grafisk design og hosting etc.

• Flerbrugerhus med bank, realkredit, ejendoms-mægler, restaurant, butik, fitness eller sundhedsfag i stueplan og på 1. sal, advokat, revisor, ingeniør, IT, handel etc. på 2. sal, samt call center eller kontorfællesskab på 3. sal.

Den gode kælder med elevator kan også lejes til en årlige leje på kr. 119.340 + vand og varme.

DOWNLOAD PROSPEKT!

Kontakt Erhervschef Jan Kristensen på tlf. 20 92 34 43 eller på mail jk@barfoedgroup.dk helt uforpligtende og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder, som domicilejendom til leje eller kontor, klinik, fitness, butik eller restaurant til leje i Svendborg for flere virksomheder.

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk