youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Danmarksgade 4, st., 7000 Fredericia
Årlig leje
99.300,-
Depositum
3 måneders leje kontant
Størrelse
95 m2
  • Parkering
  • Energimærkning: f

Tidligere Telia-butik, lige overfor Landsoldaten. Synlighed og parkering.

Lejemålet er beliggende i en markant og præsentabel ejendom i Fredericia Midtby, lige overfor parken med bronzestatuen af Den Tapre Landsoldat, som besøges af mange turister hvert år.

Telia har haft sin telebutik her i mange år, nemlig siden 2006, og nu udbydes denne velbeliggende butik, som har stor synlighed/eksponeringsværdi og gode parkeringsforhold. Lejemålet er fordelt med 74 m² i stueplan samt et eksternt beliggende lagerrum i stueplan på 21 m².

Lejemålet kan udvides med nabobutikken, så man kan leje i alt 151 m2 butik i stueplan, 65 m2 butik/lager i kælder plus 21 m2 eksternt lager.

Lejemålet er velegnet til mange formål, som f.eks.:

– Butik til tøj, sko, vin, telefoni, brugskunst etc.

– Frisør, kosmetolog eller andet servicefag

Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og har et stærkt erhvervsliv med tilstedeværelse af nogle af Danmarks største virksomheder. Fredericia-området lægger huse til flere store spillere på energiområdet med hovedkontorer for bl.a. Ørsted, Energinet.dk og Monjasa.

Fredericia blev grundlagt som en militær fæstning, hvilket man stadig kan fornemme ved at besøge byen i dag. Byens gader ligger vinkelret på hinanden (nord-syd og øst-vest), og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet.

DOWNLOAD PROSPEKT

Er du interesseret i en fremvisning eller høre mere om lejemålets muligheder, så kontakt udlejningschef Karina Kærup på tlf. 29 62 38 20/ 70 20 15 45 eller på e-mail: kal@barfoedgroup.dk

Tilbage til oversigten
Kontakt
Barfoed Group

Såfremt lejemålet måtte have Deres interesse udfyld da kontaktformularen nedenfor.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Karina Larsen
tlf. 70 20 15 45 / 29 62 38 20 eller kal@barfoedgroup.dk