youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
16. maj 2023

Bæredygtig gastronomi i Harvings Pakhus

Barfoed Gruppen indgår samarbejde med LOCA Kantiner om kantinedriften i det kommende flot istandsatte Harvings Pakhus, der åbner som high end kontorhus i København ved årsskiftet 2023/2024.

Koncerndirektør Frederik Barfoed, udtaler ”Vi er meget stolte af, at vi i dag kan præsentere LOCA Kantiner som vores samarbejdspartner i Harvings Pakhus, idet hele LOCA Gruppens ubetingede dedikation til dejlig velsmag, høj kvalitet og optimal bæredygtighed passer perfekt til vores ambitioner for den kvalitet og service, vi ønsker at levere til vores nye lejere.”

”Vi er overbevist om, at netop LOCA Gruppens store erfaring og gode resultater indenfor både kantinedrift, men sandelig også nogle af Københavns bedste restauranter, vil være til stor glæde for husets brugere i dagligdagen – og dermed til gavn for virksomhederne, der vælger at bo i Harvings Pakhus”, afslutter koncerndirektør Frederik Barfoed.

CEO Merete Holst, LOCA Kantiner, udtaler: ”Gennem mit 30-årige virke har jeg været optaget af én ting: At skabe glæde gennem mad. Mine gæster skal gå gladere ud ad døren, end de kom ind. Et godt måltid er, når smag, råvarer, håndværk og ansvarlighed går op i en højere enhed. Sådan driver vi restauranter, og sådan driver vi LOCA Kantiner.”

”LOCA Kantiner er vores bud på fremtidens kantine. Et bæredygtigt koncept, hvis klare mission er at højne hverdagens madglæde og reducere CO2-forbruget – uden at gå på kompromis med velsmagen”, afslutter CEO Merete Holst.

Kantinen hos Det Europæiske Miljøagentur på Kgs. Nytorv i København, som drives af LOCA Kantiner er netop blevet nomineret til Kantineprisen 2023, som uddeles af Landbrug & Fødevarer til et køkken i særklasse.

Du kan læse meget mere om LOCA Kantiner på deres hjemmeside – www.locakantiner.dk – og her finder du også LOCA Manifesto, som er virksomhedens bud på fremtidens bæredygtige gastronomi.

Besøg også www.harvingspakhus.dk, hvor du finder meget mere information om alt det, som sker i ejendommen, og hvilke muligheder, der er for din virksomhed, hvis du ønsker at flytte til Harvings Pakhus.

Hvis du er interesseret i et high end kontorlejemål i mange størrelser fra 500 m2 til hele bygningen på 7.925 m2 – med kantine i absolut topklasse, super lækre fitnessfaciliteter og masser af parkering – så skal du bare kontakte erhvervschef Jan Kristensen, tlf. 20 92 34 43 eller e-mail jk@barfoedgroup.dk for yderligere oplysninger.