youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
17. september 2020

Barfoed Group byder Dulong Fine Jewelry velkommen på Ny Østergade 9

Dulong Fine Jewelry er et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark, og virksomheden har siden 2005 skabt kollektioner af smykker af de fineste materialer, såsom 18 K guld, perler og diamanter.

Ved årsskiftet flytter Dulong Fine Jewelry sin administration ind på Ny Østergade 9, København K, hvilket er stort set lige overfor deres nye butik i Ny Østergade 10.

”Vi er stolte over, at vi snart kan byde Dulong Fine Jewelry velkommen hos Barfoed Group, og vi glæder os meget over, at denne stærke smykkevirksomhed også åbner butik i netop Ny Østergade, hvor de passer perfekt ind”, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

”Dulong Fine Jewelry vil styrke detailhandlen her på den eksklusive del af Ny Østergade, og når vi selv er klar med den omfattede renovering af vores 133 kvm. store butik (plus kælder) i Ny Østergade 3, så vil gaden blomstre yderligere op”, slutter Frederik Barfoed.

Ønsker du information om Barfoed Groups butik til leje på Ny Østergade 3 (genbo til Klarlund på Strøget og nabo til Lacoste), så er du velkommen til at kontakte erhvervschef Jan Kristensen på jk@barfoedgroup.dk.

Læs mere om Dulong Fine Jewelry, og se de flotte smykker, ved at klikke her: https://dulongfinejewelry.com/