youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
14. december 2018

Barfoed Group er ny tribunesponsor i OB

Fra forårssæsonens start vil C-tribunen på Nature EnergyPark skifte navn fra thansen.dk Tribunen til Barfoed Group Tribunen. 

Med sponsoratet ønsker Barfoed Group at støtte op om klubbenog byen, hvor virksomheden selv har sit ophav, og det gør de nu ved at læggenavn til Barfoed Group Tribunen frem til sommeren 2021.

– Med tribunesponsoratet ønsker vi at give noget tilbage tilbyen, som vi altid har sat så stor pris på. OB er synonym med Odense, som erbyen, vi kommer fra og støtter. Vi glæder os til at komme i gang medsamarbejdet, da det er vigtigt for Odense at have et godt superligahold medstor betydning for mange mennesker, siger koncerndirektør i Barfoed Group, FrederikBarfoed.

I Odense Boldklub sættes der også stor pris på den loyale støtte,som Barfoed Group viser ved at lægge navn til den kommende Barfoed GroupTribune:

– Vi er glade og stolte over den store, lokale opbakning,som vi møder i det fynske erhvervsliv. Det falder rigtig godt i tråd med vores ønskeom en kraftigere lokal forankring, hvor vi konstant arbejder for et stærktsuperligahold på Fyn, og det støtter Barfoed Group nu op om gennemtribunesponsoratet, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Yderligereinformationer kan fås ved kommerciel chef Jack Jørgensen, tlf: 51 80 88 18 og Koncerndirektør Frederik Barfoed – Barfoed Group, tlf: 70 20 15 45 eller FB@barfoedgroup.dk