youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
28. juni 2023

Barfoed Group fortsætter samarbejdet med Odense Bulldogs

LETS GO BULLDOGS!

Barfoed Group fortsætter samarbejdet med Odense Bulldogs i den kommende sæson og øger sit engagement i den fynske eliteishockey

De efterhånden velkendte blå bogstaver i Barfoed Group-logoet vil igen i næste sæson pryde Barfoed Group Tribunen i Spar Nord Arena, da den fynske ejendomskoncern forlænger samarbejdet med Odense Bulldogs og dermed fortsætter opbakningen til den fynske eliteishockey.

Barfoed Group har været en central medspiller og trofast samarbejdspartner i en årrække, og det glæder derfor også Jacob Landtved, kommerciel chef i Odense Bulldogs, at samarbejdet forlænges endnu en gang.

”Barfoed Group er synonym med Odense, og vi er derfor også rigtig glade for den lokale opbakning, som vi oplever fra Frederik og Niels. Vi har en stærk relation med et værdiskabende samarbejde for begge parter og det glæder os, at Barfoed Group endnu engang øget sit engagementet i Odense Bulldogs.” fortæller Jacob Landtved og fortsætter:

”Barfoed Group råder over en masse attraktive lejemål i lokalområdet, og det har vi stor gavn af i forhold til vores spillertrup, hvor en række af dem er bosat med stor tilfredshed. Særligt for vores udenlandske spillere er det vigtigt med en tryg base, og det skaber i tæt samarbejde med Barfoed Group, hvor lejlighedernes kvalitet er i højsædet.”

Niels Wegener, juridisk direktør i Barfoed Group, er ligeledes glad for det gensidige samarbejde og ser frem til at følge holdet tæt.

”Med vores rødder i Odense støtter vi aktivt op om byen, og de aktiviteter der er med til at gøre det til et attraktivt sted at bo. Vores bidrag er derfor ikke kun boliger i høj kvalitet, men også at være aktive i de klubber der repræsenterer Odense på stærkeste vis, og her er vi stolte af de flotte resultater der er skabt i Odense Bulldogs, og vi glæder os meget til den kommende sæson.”