youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
2. september 2019

Barfoed Group har udlejet en yderst charmerede butik på Ny Østergade 9 – lige overfor Café Victor – i hjertet af København!

I mere end 13 år har Oleana solgt kvalitetstøj i uld og silke fra denne butik, hvor Classic 390 snart åbner med salg af vintage ure og tasker m.m.

Du kan se meget mere om Classic 390 på deres hjemmeside: https://classic390.com/da/, og læse indehaver Peter Grossmanns hilsen herunder:

Luxury Vintage lounge åbner i Ny Østergade 9.

Med en meget stor tak til Barfoed Group er det lykkedes for Classic 390 at samle alle aktiviteterne på en af Skandinaviens mest interessante, og ikke mindst luksuriøse, adresser; Ny Østergade 9 i København.

Classic 390 Vintage Lounge er det nye sted, i hjertet af København, for luksus vintage ure, designer tasker, vintage smykker, designer møbler og for ikke at nævne kunst.

Her foruden introduceres også en integreret autentisk vinbar i forretningen; Bar Fou, hvor du kan nyde og købe særligt udvalgte vine, primært franske, smage på skiftende udvalg af oste og charcuteri eller blot nyde en god mokka i vores univers af vintage og kuriositeter.

Vores urværksted, med speciale i Rolex, flytter også ind under Ny Østergades tag og udvider aktiviteterne med en Quick Service, hvor du kan komme ind og få rådgivning omkring dit ur.

Vi glæder os til at byde både nye og gamle kunder velkommen i vores vintage univers i November 2019 – Ses vi til wine, watches, snacks & bags?