youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
28. februar 2020

BARFOED GROUP igangsætter stort nyt bolig- og erhvervsbyggeri på Munkebjerg Park i Odense M til en værdi af mere end 400 mio kr til egen portefølje!

Barfoed Group tager den 27. februar 2020 første spadestik sammen med Borgmester Peter Rahbæk Juel og Rådmand Jane Jegind til endnu en stor udvidelse af Munkebjerg Park. Barfoed Group bygger yderligere 247 lejeboliger og 2 erhvervslejemål i stueplan med facade mod alléen og parkområdet. Boligerne fordeler sig i størrelser således:

  • 102 – 1. værelses studieboliger.
  • 74 – 2. værelses studieboliger.
  • 8 – 3. værelses studieboliger.
  • 36 – 2. værelses seniorboliger.
  • 27 – 3. værelses seniorboliger.

Der bygges både Studie- og Seniorboliger, men byggeriet opdeles i opgange separat med Seniorboliger i to store enheder og Studieboligerne centreres og starter ved bytorvet og ned mod fredskoven på i alt fire store enheder. Centralt i byggeriet bygges M-Tower op i 10 etager, hvor de øverste boliger får en flot udsigt. Der bliver tale om et byggeri, som opføres i meget høj kvalitet med et materialevalg, som svarer til den seneste opførte etape i Munkebjerg Park.

Munkebjerg Park opføres til egen portefølje, og Barfoed Group bygger videre på tanken om at skabe en bydel med egen park og nem adgang til grønne arealer, så beboerne bor i gode boliger med et godt nær- og udendørsmiljø. Derfor vil byggeriet få grønne tage, solceller, store altaner til alle boliger og Seniorboligerne får adgang til orangeri på taget, udendørskøkken og mulighed for fællesskab i nærmiljøet blot for at nævne nogle af detaljerne.

Etapen består af 17387 m2 bolig/erhverv og 5430 m2 underjordisk parkeringsanlæg, som beboerne får direkte adgang til via elevator. Barfoed Group er netop ved at afslutte opførelsen af 145 boliger på området i høj kvalitet med bla Designa køkken, Miele hårde/hvidevarer, Bang & Olufsen lyd, og interessen for disse boliger har været meget stor og byggeriet forventes fuldt udlejet sammen med færdiggørelsen og afslutningen af etapen. Munkebjerg Business Park er ligeledes under opførelse og fuldt udlejet til Nykredit, PwC, Totalkredit, LIDL og Erhvervshus Fyn, der alle flytter ind i businessparken 1. juni 2020.

Det er ambitionen, at Munkebjerg Park skal være en moderne og dynamisk bydel både for bolig- og erhvervslejere, hvor alle generationer bor og lever sammen i boliger, der er bygget med passion og grundighed i høj kvalitet. Erhvervsdelen -Munkebjerg Business Park – med kontor, træningscenter og børnehave/vuggestue og måske take away steder i fremtiden, skal være med til skabe puls og storby stemning i flotte omgivelser. Hele Munkebjerg Park vil i fremtiden bestå af i alt ca 60.000 m2 bolig og 15.000 m2 erhverv, men kun med en bebyggelsesprocent på 60, så området vil også i fremtiden fremstå med store grønne arealer herunder egen park, fredskov og flere søer til glæde for områdets beboere.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler: ”Vi bygger nu 247 boliger til unge og seniorer, og vi glæder os til at komme i gang med næste etape, som vi også vil bygge i høj kvalitet. Det er med de nye boliger i

fremtiden muligt at servicere alle typer lejere, da vi har mange forskellige størrelser lige fra den 1. vær studiebolig til de store Penthouselejligheder med gaspejse, så der er noget til alle.  Vi har fået meget positiv respons på, at vi bygger med gode materialer kombineret med spændende arkitektur, så mærker de nye beboere også bygherrens passion i byggeriet. Jeg er meget stolt af det vi har bygget, og glæden ved at skabe en ny bydel bliver endnu mere fuldendt, når vi også får Munkebjerg Business Park integreret i området. Vi får på den måde skabt arbejdspladser i nærområdet, en flot dagligvarebutik og nu også træningscenter og børnehave/vuggestue – det bliver rigtig godt!”