youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
16. december 2019

Barfoed Group indgår aftale med Fazer Food Services om drift af den fælles kantine i Munkebjerg Business Park.

”I Munkebjerg Business Park lægger vi stor vægt på kvalitet og trivsel, og netop den daglige frokost, som skal være sund, nærende og inspirerende, er af største vigtighed, men også fordele som convenience food og events, som er med til at gøre arbejdsdagen god for husets mange daglige brugere, er fordele, som vi glæder os til at kunne præsentere via samarbejdet med Fazer Food Services”, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Salgsdirektør Claus Selde, udtaler; ”Hos Fazer Food Services er vi meget glade for at skulle servicere lejerne i Munkebjerg Business Park, herunder både det igangværende byggeri, hvor PwC, Nykredit, Totalkredit og Erhvervshus Fyn skal bo, men også i den tilliggende konferencebygning, når virksomhederne afholder større arrangementer.”

Fazer Food Services beskæftiger over 1.100 medarbejdere og driver mere 170 skræddersyede personalekantiner i Danmark, hvorved mere end 50.000 personer dagligt nyder frokosten hos Fazer Food Services.

Munkebjerg Business Park opføres lige nu på det markante hjørne af Munkebjergvej (OUH-afkørslen fra motorvej E20) og Niels Bohrs Alle, og bygningens 5.300 kvm. er fuldt udlejet. Senere opføres etape 2 med ca. 8.000 kvm. kontor m.m.

Læs mere om Munkebjerg Business Park på ejendommens hjemmeside, som er: www.munkebjergbusinesspark.dk