youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
31. juli 2018

BARFOED GROUP køber Læssøegade 215 – Restaurant SKOVEN

BARFOED GROUP køber historisk ejendom i Odense M, som i dag fungerer som hovedsæde og restaurant for Jensens Bøfhus, men er af mange Odenseanere kendt som Restaurant Skoven.

BARFOED GROUP har med overtagelse 1. juli 2018 erhvervet en af Odense´s mest kendte restaurationsejendomme, hvis historie går helt tilbage til 1800 tallet, hvor der i de skønne omgivelser med udsigt over Skovsøen, Engen og Hunderupskoven er mange spændende muligheder for fremtiden. Ejendommen har i gennem mere end 200 år været et yndet udflugtsmål og mange Odenseanere husker specielt det legendariske Restaurant Skoven for mange gode madoplevelser og ikke mindst selskaber.

Sælger af ejendommen er Jensens Bøfhus, der senest i slut halvfemserne gennemførte en større ombygning, og de forbliver som lejer af hele ejendommen på en lang lejekontrakt, men har en option på at delopsige en del af administrationsafsnittet omkring den gamle hovedindgang til Restaurant Skoven, og udnyttes denne option, da vil et større areal konverteres til restaurant igen.

BARFOED GROUP starter allerede i august en større renovering af facader og arealer omkring ejendommen, så den fremstår flot og velvedligeholdt.

Ejendommen er handlet til ca 23 mio.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Det er en ejendom, som har en meget unik placering og som rummer nogle meget spændende udviklingsmuligheder, og jeg ved vi bliver en god ejer af ejendommen, da vores passion og sjæl vil tilføre ejendommen værdi og gode rammer. Vi ser frem til et godt samarbejde med Jensens Bøfhus, og skulle de vælge at delopsige dele af arealet, så er vi klar til at udvikle ejendommen”

”Odense er i en stor positiv udvikling, og skulle der opstå ledige arealer, så er vi klar til at investere massivt i at genskabe storheden i ejendommen, og vi kunne godt se minimum en, men måske også to restauranter yderligere i ejendommen, det vil skabe endnu mere trafik og god synergi.”

”Det er også en mulighed, at Restaurant Skoven måske genopstår over tid igen i ny og tidssvarende version, det er for tidligt at sige noget om. Men det er sikkert, at byder muligheden sig, så gør vi os meget umage og det ligger os meget på sinde, at tilføre Odense og ikke mindst ejendommen kvalitet, så tør jeg godt sige, at Odense godt kan glæde sig!”

Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål, så skal de være velkommen til at kontakte Koncerndirektør Frederik Barfoed på FB@barfoedgroup.dk eller 40 45 26 44.