youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
4. juni 2021

Barfoed Group melder om alt udlejet i Fyns Forsamlingshus og siger Velkommen til redWEB.

 

Barfoed Group melder om alt udlejet i Fyns Forsamlingshus og siger Velkommen til redWEB

Med den seneste udlejning til det digitale bureau, redWEB, som igen flytter ind hos Barfoed Group, er den kendte bygning på Kongensgade 66-68, nemlig det gamle Fyns Forsamlingshus i hjertet af Odense, fuldt udlejet til mange gode virksomheder.

Koncerndirektør Frederik Barfoed siger; ”Vi er stolte af, at så mange spændende virksomheder har valgt at bo i det gamle Fyns Forsamlingshus, hvor man i dag finder restauranter, skønhedspleje, fitness, oplevelse, ingeniør, IT og højteknologi.”

Det gamle Fyns Forsamlingshus blev oprindelig bygget i år 1900. Siden har bygningen gennemgået en totalrenovering med stor respekt for den oprindelige klassiske arkitektur og stil.

I dag fremstår ejendommen som et imponerende bygningsværk, der har en yderst central beliggenhed, hvorfra man har let adgang til Odense City, parkeringshus, Odense Banegård Center, samt letbanen, når den er klar til brug.

redWEB udvikler hjemmesider og digitale platforme, og du kan læse meget mere om redWEB ved at følge dette link: www.redweb.dk