youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
6. januar 2021

BARFOED GROUP opfører nyt kvalitetsbyggeri med 138 boliger og stor park tæt på Odense City

BARFOED GROUP igangsætter primo 2021 yderligere et kvalitetsbyggeri med 138 moderne 2 og 3 rums boliger i meget høj standard til egen portefølje til en værdi af 250 mio kr.

Ejendomskoncernen fortsætter dermed udviklingen af Christians Park på Roesskovsvej i Odense V, hvor første etape bestående af 72 boliger blev bygget i 2006, og nu påbegyndes en større udvidelse. Udvidelsen indeholder ligeledes en større offentlig park på mere end 24.000 m2. Parken vil forbinde Christians Park og Ringparken, som er et andet byggeri ejet af BARFOED GROUP indeholdende 100 boliger.

BARFOED GROUP bygger igen med høje ambitioner, og det betyder at de nye boliger vil blive udstyret med mange detaljer, som koncernen har gode erfaringer med bla fra Munkebjerg Park. Boligerne i Christians Park vil bla indeholde alt i Miele hårde/hvidevarer herunder både vaskemaskine/tørretumbler i alle boliger, vinkøleskab, opvaskemaskine, B & O højtalere på badeværelserne og generelt et materialevalg, som understreger ambitionerne i byggeriet. Boligerne varierer fra 60 m2 og op til ca. 90 m2, og alle boliger har store altaner og adgang til gratis parkering på ejendommen. Lejepriserne vil være betydeligt lavere end andre tilsvarende nyopførte lejeboliger i området, og indflytningen forventes at blive 1. september 2022. Bebyggelsesprocenten på Christians Park er i henhold til lokalplanen kun 60 %, hvilket i fremtiden sikrer et attraktivt boligområde med store grønne arealer.

Christians Park opføres som en ”grøn bydel” med fokus på miljø, og der vil ud over parken blive lavet grønne tage til håndtering af regnvand, solceller på taget og flere andre tiltag.