youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
7. maj 2020

BARFOED GROUP udlejer til FUND Idrætsbørnehus på Munkebjerg Park – Odense M.

Alle erhvervslejemål er nu UDLEJET i de igangværende byggerier.

BARFOED GROUP igangsatte 27. februar 2020 yderligere 247 nye ungdoms- og seniorboliger i den nye grønne bydel på Munkebjerg Park og 2 erhvervslejemål på i alt ca 1700 m2, hvor det første er udlejet til Claus Sloth Træningscenter, som flytter ind i efteråret 2021.

Nu kan den sidste lejer i næste etape på i alt 17387 m2 offentliggøres, og det bliver Odense´s nye Idrætsbørnehus, som skal drives af stifterne bag Fund Friskole og Børnehave med base i Odense. Børnehuset indrettes til 70 børn i alderen 1-6 år fordelt på 10 vuggestuebørn i alderen 1-3 år og 60 børnehavebørn i alderen 3 til 6 år. Institution bygges i gode materialer med mulighed for meget gode forhold til børnene herunder bla science- og tech rum, men også teater og rollespilsrum med plads til sang og musik. Børnehuset får adgang til områdets store legeplads, boldbaner og fredskoven på området. Der bliver bla bygget stort industrikøkken, så børnene kan bage og lave økologisk mad med pædagogerne. Fund Børnehus får en tydelig pædagogisk idrætsprofil både i indretning og pædagogisk profil.  Fund Idrætsbørnehus åbner februar 2022.

Det betyder, at alle erhvervslejemål på Munkebjerg Park nu er fuldt udlejet, og bydelen tager form ifølge planen.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Det har fra starten været mit store ønske at skabe en grøn bydel bygget i høj kvalitet, og jeg er meget glad for, at vi allerede nu kan gøre det komplet ved også at få børnene med ind på Munkebjerg Park. Børnene og deres tilstedeværelse er med til at skabe den bydelsstemning, som gør området enestående, og jeg tror meget på byudvikling i fremtiden, hvor alle generationer bor og lever sammen.”

”Samtidig med at børnene tilfører livsglæde og atmosfære, og så får de også nogle fantastiske rammer i en helt ny og moderne institution drevet af dygtige folk, som har skabt noget enestående på Fund Friskole og Børnehave.”

”Jeg er stolt af, at FUND Idrætsbørnehus valgte os som samarbejdspartner på dette projekt, og vores fælles passion for stedet har skabt en energi i projektet, hvor jeg håber, at vi også i fremtiden skal lave flere lignede projekter sammen andre steder.”

Leder af FUND Børnehave og SFO Trine Da Silva Weng udtaler:

”I samarbejde med Barfoed Group har vi fået muligheden for at skabe et visionært og målrettet børnehus, som virkelig skiller sig ud. Vi har været med fra den allerførste streg på papiret, til den konkrete indretning og det er vi taknemmelig for. Vi ved, at for at skabe et kvalificeret dagtilbud for børn, og samtidig fastholde og udvikle de allerbedste bedste medarbejdere, kræver det et meget tydeligt afsæt. Dette gøres bedst hvis bygninger og rum støtter den pædagogiske retning som vi samler i udsagnet. ”Børn bevæger verden.”

”I Børnehuset vil alt pædagogisk arbejde tage udgangspunkt i den pædagogiske idræt og Funds børnesyn ”hvorfor er du så dejlig”.

Leder af FUND, Michael Thagaard udtaler:

”Det er en fantastisk mulighed for at dele FUNDs DNA med endnu flere børn og forældre i Odense.”

Munkebjerg Park bydelen vokser og består også af Munkebjerg Business Park, hvor Nykredit, PwC, Totalkredit, Erhvervshus Fyn og LIDL flytter ind og åbner 1. juli 2020, og der vil i de kommende år også blive bygget 8000 m2 erhverv mere, hvor etape 2 vil bestå af kontor/klinikker, take away steder med stor synlighed.

Udviklingen af Munkebjerg Park fortsætter frem til 2024/2025 og består af både bolig- og erhvervslejemål. Det samlede byggeri bliver på i alt ca 75.000 m2 og vil have en værdi i underkanten af 2,0 mia kr og byggeriet bygges til egen portefølje.

Såfremt der måtte være spørgsmål, så kontakt:

Koncerndirektør Frederik Barfoed – 70201545 eller FB@barfoedgroup.dk

Leder af FUND Børnehave og SFO – Trine Da Silva Weng – 29111121 eller trine@fundfriskole.dk

Leder af FUND – Michael Thagaard – 40282098 eller michael@fundfriskole.dk

Læs mere om Munkebjerg Park på www.munkebjergpark.dk eller FUND FRISKOLE på www.fundfriskole.dk