youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
20. december 2022

Barfoed Group udlejer til nyskabende koncept i Østergade 13 (Strøget), København K

Med indgang via porten mellem high end butikkerne Mulberry og Hvelplund, ligger et flot lejemålet med højt til loftet og gode faciliteter, og disse lokaler var tidligere udlejet til butik og café for Hotel Chocolat.

Igennem længere tid har Barfoed Group arbejdet på udvikling og forbedring af dette lejemål, samt på at finde den helt rette lejer, og dette er nu lykkedes med stor succes.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler: ”Vi er stolte af, at vi har indgået en aftale med så stærke personligheder og branchekyndige folk, som tilfældet er, og vi glæder os meget til den dag, hvor vi kan løfte sløret for, hvad der skal ske i lokalerne.”

”I dag kan vi kun sige, at der er tale om et nyskabende high end koncept, som har et internationalt tilsnit og en topmoderne karakter, hvilket vil tilføre stor værdi til netop dette område i byen”, afslutter koncerndirektør Frederik Barfoed.

Ombygningen af lejemålet er i fuldgang, om senere i 2023 vil virksomheden slå dørene op og byde København velkommen indenfor.