youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
4. marts 2020

Barfoed Group udlejer til Viktech på Vesterballevej 24 i Fredericia

Hos Barfoed Group er vi meget glade for, at vi kan byde Viktech velkommen som lejer i det tidligere Bravida-domicil, der nu er fuldt udlejet.

Viktech og DMG MORI bliver ejendommens to lejere, og denne gode bygning undergår lige nu en forandring fra domicil til flerbrugerhus for to gode virksomheder, som begge får flotte kontorer og velfungerende lager med egen el-hejseport.

Viktech leverer faglært bemanding til byggeri og industri, og de skriver følgende på deres hjemmeside – https://www.viktech.dk/:

“Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og industri. Vores 700 ansatte faglærte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet. Viktech tilbyder alt fra den simple vikar løsning til det faste samarbejde. Det betyder, at uanset om du har brug for en enkelt faglært håndværker i en kortere periode, eller du vælger os som fast samarbejdspartner, kan vi hjælpe. Vi vil gerne levere en kundetilpasset løsning, som passer dine behov indenfor byggeri og industri. Det er det der tæller for os!”