youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
23. april 2021

Barfoed Group udvikler ejendom i Nyborg og byder Normal A/S velkommen!

Der sker mange gode ting i Nyborg for tiden, herunder f.eks. tilgang af nye butikker, hvoraf Barfoed Group for nylig har udlejet til bar´sushi i Mellemgade 24 og til By Sølvtofte på Torvet 3, som ikke var i Nyborg i forvejen.

Intersport boede tidligere i den markante ejendom på Korsgade 4 (hjørnet af Korsgade og Mellemgade), og netop denne store butik er nu udlejet til en af landets mest kendte og stærke butikskæder, nemlig Normal A/S.

”Vi er stolte af at kunne byde Normal A/S velkommen på Korsgade 4, og vi glæder os meget på byens vegne over, at så markant en butikskæde kommer til Nyborg og vil bidrage positivt til styrke byens handelsliv endnu mere”, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed.

”Barfoed Group tror meget på Nyborg, og vi vil gerne proaktivt investere i forbedringer”, siger Frederik Barfoed, og fortsætter;  ”Vi har valgt, at udvikle Korsgade 4 således, at butikkens facade snart vil fremstå super flot og moderne med store butiksvinduer, som udføres med respekt for den fredede ejendoms samlede udtryk.”

Du kan læse mere om Normal A/S på deres hjemmeside: www.normal.dk og om Barfoed Group på hjemmesiden: www.barfoedgroup.dk.