youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
5. januar 2022

BARFOED GROUP udvikler kendt City ejendom i Vestergade 3 til salg af eksklusivt herretøj.

BARFOED GROUP udvikler kendt City ejendom i Vestergade 3 til salg af eksklusivt herretøj.

Det er med stor glæde og stolthed, at Barfoed Group nu går i gang med en større ombygning og udvikling af ejendommen Vestergade 3, der i mange år husede Urmageren A.M. Berg. Barfoed Group ejer både Vestergade 1 og 5, har for nylig købt ejendommen af Lindegaard Poulsen.

Vestergade 3 får et helt nyt udtryk i facaden, og der indrettes butik både i stueplan og på 1. sal med direkte adgang etagerne imellem, og arealet udvides på 1. sal. Butikken får glasfacade helt op til og med 1. sal, og ejendommen vil modsat i dag forskønne gågaden og hele området omkring ejendommen. Samtidig vil der på bagsiden blive indrettet gårdhave med mulighed for butikkens kunder kan nyde en kop kaffe, når årstiden tillader det.

Ny lejer i ejendommen er – ULRIK STORM – der efter mange år som bestyrer i Mr. Isaksen nu bliver selvstændig og herre i eget hus med en flot butik på en af byens bedste beliggenheder i et tæt samarbejde med Barfoed Group. Butikken forventer at åbne 1. maj 2022.

Indehaver Ulrik Storm udtaler:

”Jeg glæder mig meget til at sælge og præsentere lækre brands på en så central beliggenhed, og i omgivelser der indrettes i international standard. Odense City er i en meget positiv udvikling med åbninger af mange nye butikker og et godt restaurationsliv, derfor er jeg stolt af at åbne lige præcis her, og det bliver spændende at betjene mange af mine faste kunder i den modsatte ende af Vestergade.”

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Jeg har en ambition om at ombygge og skabe en butik med salg af herretøj på en vigtig placering for udviklingen i Odense City, og jeg synes vi med det ambitionsniveau tilfører Odense City mere kvalitet og et spændende udvalg af brands. Jeg er meget glad for, at det lige præcis er Ulrik Storm og hans team der skal med ind i Vestergade 3, de vil være med til at løfte den del af byen, som udvikler sig meget disse år.”

Læs mere om Ulrik Storm på ulrikstorm.dk eller Facebook: Ulrikstorm – Instagram: UlrikStorm_odense

Butikken indrettes i samarbejde med Habitus Design Group, der har stor erfaring i indretning og design af butikker og hoteller over hele verden. Arkitekter er Juul & Frost.

Ved spørgsmål kontakt venligst Indehaver Ulrik Storm storm@ulrikstorm.dk – 28 18 63 83 eller Koncerndirektør Frederik Barfoed FB@barfoedgroup.dk – 70 20 15 45.

Godt Nytår!