youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
25. januar 2022

BARFOED GROUP udvikler kendt Svendborg ejendom på havnen til CLAUS SLOTH Fitness- og Træningscenter.

Det er med stor glæde og stolthed, at Barfoed Group nu går i gang med en større ombygning og udvikling af ejendommen Toldbodvej 15 i Svendborg Centrum, der i mange år husede Fakta. Ejendommens stueplan med udsigt ud over Svendborg Havn, ombygges og nyindrettes til nyt moderne træningscenter på over 800 m2 med parkering foran centeret. Lejemålet nyindrettes i høj kvalitet, der matcher begge Claus Sloth´s centre i Odense, og centeret i Svendborg bliver det første uden for Odense.

Træningscenteret Claus Sloth har siden 2009 specialiseret sig i personlig træning med flotte resultater og centrene består i dagligdagen af et bredt team af personlige trænere, fysioterapeuter, kostvejledere, der sammen skaber de rigtige rammer for god og målrettet  træning. Claus Sloth tilbyder ligeledes træningsforløb på Boot Camp hold.  Begge centre i Odense, også kaldet Sloth´et, indeholder foruden det bedste træningsudstyr fra Matrix også hyggelige lounges til ophold og samvær efter træningen, det er en del af stemningen, når man træner hos Claus Sloth.

Indehaver Claus Sloth udtaler:

”Jeg glæder mig meget til at åbne endnu et center, og jeg har kigget længe på Svendborg. Jeg har fundet de optimale rammer på havnen centralt i Svendborg med parkering foran døren og nem adgang til byens liv. Vi bygger et center, der understøtter vores ønsker om at levere optimal træning og nå de gode mål med vores medlemmer. Samtidig glæder jeg og min nye centerchef Lasse os til at lære Svendborg endnu bedre at kende, og vi tror meget på, at vi kommer med nye tanker til Svendborg, som vi har haft rigtige gode resultater og erfaringer med i Odense. Vi er meget fokuseret på, udover den rigtige træning til det enkelte medlem, også at tilbyde god rådgivning og service, så alle vores nye medlemmer føler sig velkommen på Sloth´et.”

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Jeg har gennem de sidste 2 år arbejdet tæt sammen med Claus Sloth omkring hans seneste åbning på Munkebjerg Park i Odense M, og jeg har stor respekt for hans ordentlige og målrettede måde at drive træningscenter på. Derfor er jeg både glad og stolt over, at vores samarbejde udviklede sig til også at omfatte Svendborg, hvor jeg ser mange muligheder for Claus og hans dygtige team. Det er et stort aktiv for Svendborg, at Claus Sloth åbner i byen. ”

Læs mere om træningscenteret Claus Sloth på www.claussloth.dk

Claus Sloth træningscenter åbner 1. maj på Toldbodvej 15 i Svendborg, men allerede nu søger Claus Sloth nye medarbejdere til åbningen i Svendborg, der forventer at ansætte 10-15 personlige trænere og 8-10 receptionister. Ansøgninger kan sendes direkte til Claus Sloth.

Claus Sloth holder ÅBENT HUS lørdag den 29. januar fra 8.00-15.00 på både Munkebjerg Park (Munkebjergvænget) og Pakhusgården (Rugårdsvej), hvor alle er velkommen til at komme og opleve stemningen i begge centre og samtidig høre om mulighederne for personlig træning og bootcamps – Vel mødt!

Ved spørgsmål kontakt venligst Indehaver Claus Sloth på cs@claussloth.dk eller 28 43 56 17 eller Koncerndirektør Frederik Barfoed FB@barfoedgroup.dk – 70201545.