youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
2. september 2020

Brødrene Koch åbner stor Restaurant midt i København K!

Det er med stor glæde og stolthed, at Barfoed Group nu kan offentliggøre, at de meget kendte Århus restauratører – Lasse og Michael Koch – åbner stor restaurant i ejendommen Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3, hvor modebrandet Hermés også er lejer.

Restaurantkæden – Det Glade Vanvid – har serveret lækker mad i Århus og Randers i mere end 12 år, og åbner snart i Ålborg også. Restauranten i Læderstræde bliver deres første i København og den indrettes i høj kvalitet, som en ”flagship restaurant” med ca 135 pladser, og den vil både have åbent til frokost og aften på denne meget centrale placering.

Konceptet er veletableret, og som gæst betaler man en fast all-inclusive pris for flere retter gourmetmad og vin ad libitum.  Det Glade Vanvid er social dining og restaurant på samme tid.

Ombygningen af lejemålet starter midt i september, og restauranten forventes at åbne 1. februar 2021.

Koncerndirektør Frederik Barfoed:

”Jeg har gennem længere tid haft en god og tæt dialog med Brødrene Koch, som jeg har meget stor respekt for – de meget dygtige og ambitiøse, og vi fandt ret hurtigt ud af, at vi gerne ville samarbejde i København og andre steder i landet. Da muligheden bød sig i Læderstræde, så blev der arbejdet hurtigt på en for alle parter fin løsning, det er meget spændende!”  

Ejer Lasse Koch udtaler:

”Brødrene Koch og Det Glade Vanvid har længe kigget på at etablere sig i København, og her bød sig en mulighed, som vi med det samme var meget interesseret i. Vi er et Social Dining koncept med Gourmet Mad, og den centrale placering i et meget velbesøgt område, vil uden tvivl give os gode muligheder. Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, og vi glæder os til at komme i gang i København K i 2021.”

Læs om Det Glade Vanvid på www.detgladevanvid.dk og Barfoed Group på www.barfoedgroup.dk – info om ejendommen på www.hp4.dk

Såfremt der måtte være yderligere spørgsmål, så kontakt venligst:

 Koncerndirektør Frederik Barfoed på 70201545 eller FB@barfoedgroup.dk

Ejer Lasse Koch 24 20 62 20 eller Lasse@detgladevanvid.dk