youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
11. januar 2019

Dagligvarekæden LIDL bliver en synlig del af udviklingen i bydelen Munkebjerg Park i Odense M

Det er med stolthed, at Barfoed Group nu kan offentliggøre, at det bliver LIDL der flytter ind i Munkebjerg Park og med sin markante og synlighed opnår en stærk position i hele området og Odense M.

Barfoed Group og LIDL har i et tæt og konstruktivt samarbejde udviklet og designet en flot butik, som med sin synlige beliggenhed ud mod bla Munkebjergvej bliver med grønt tag og begge sider af bygningen beklædes med grønne facader, så også denne bygning understreger det parklignende præg, som Barfoed Group ønsker i området. Parkerings arealerne bliver også grønne, og de bliver lavet så det grønne græs vil blive synligt på hele butikkens parkerings areal – se vedhæftede billede. Resten af bygningen får en facade, der minder om kobber.

LIDL forventer en åbning i sommeren 2020 og denne butik bliver LIDL´s sjette i Odense.

Head of Real Estate, LIDL, Kristoffer Stimpel udtaler:

”Munkebjerg Park i Odense er et spændende og attraktivt projekt, som vi ser gode muligheder i. Sammen med Barfoed Group har vi haft et godt og konstruktivt forløb for at skabe det helt rigtige udgangspunkt. Vi glæder os meget til at præsentere den nye butik for områdets beboere og til at blive en aktiv del af Munkebjerg Park.”

Koncerndirektør Frederik Barfoed – BARFOED GROUP, udtaler:

”Det har været et spændende forløb og et godt samarbejde med LIDL, og vi ramte ret hurtigt hinanden i forløbet, da begge parter havde et højt ambitionsniveau for butikken. Det er en synlig placering ind til Odense og ind til området, hvor de bliver nabo til bla Nykredit og PwC og derfor ville vi sammen med arkitekten (Juul & Frost) skabe noget unikt, som relaterer sig til området med det parklignende præg, og jeg er meget stolt af resultatet – nu skal vi bare i gang med at bygge det!”

Læs mere om Munkebjerg Park på www.munkebjergpark.dk – www.munkebjergbusinesspark.dk