youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
18. juni 2020

Danmarks flotteste LIDL butik åbnede på Munkebjerg Park i dag

Det er med stor glæde, at Rådmand Jane Jegind, Butiksbestyrer Mette Andersen og Koncerndirektør Frederik Barfoed i dag kunne klippe snoren og åbne LIDL´s nye flotte butik på Munkebjergvænget i Odense M, hvor LIDL slår dørene op til ny stor butik på 1200 m2 med bageri. Butikken er tegnet af arkitektfirmaet Juul & Frost og fremstår helt unikt med bla grønne tage, solceller og facader, der bliver beklædt med grønne planter.

Butikken har stor synlighed og en markant beliggenhed i Odense M, hvor bydelen Munkebjerg Park er i stor positiv udvikling, da der opføres i alt 75.000 m2 bolig- og erhvervslejemål til egen portefølje i meget høj standard, samtidig med at der i området blandt andet bygges nyt super sygehus – OUH, udvidelse af Syddansk Universitetet, Forskerparken mm, så der er stor aktivitet i området.

Koncerndirektør Frederik Barfoed udtaler:

”Vi har store ambitioner på Munkebjerg Park, og har i processen haft et fantastisk samarbejde med hele LIDL teamet om skabe noget unikt på denne meget synlige placering. Fra første møde havde vi den samme energi, og det er derfor en stor dag i dag, når butikken åbner og folk står i kø og man mærker både kunder og medarbejdernes store begejstring, så jeg er meget glad for at LIDL kom med på denne spændende udvikling af Odense!”

Næste indflytning på Munkebjerg Park er 1. juli, hvor Pwc, Nykredit, Totalkredit og Erhvervshus Fyn flytter ind det nye Munkebjerg Business Park, som er fuldt udlejet.